I'm sexy and I know it...

2 ord för gårdagen och idag: Galet & Äventyr.

Jag har precis vaknat från 4 timmars sömn och 3 missade samtal från mormor. Blev orolig att det hade hänt något när hon ringde 3 samtal på en kvart. Men hon ville bara höra hur jag mådde eftersom jag har varit i sjuk i dagarna. Menmen..åter tillbaka till gårdagen/idag.

Började med en resa till Svalöv för underbar god middag, efterrätt & förfest tillsammans med Tessan, Lina, Malin, Fia, Lollo H & Klara. Tog sedan bussen och tåget mot Helsingborg för en lång och galen natt inne i dimman på Cardinal. Tåget mot Lund gick hem 5.20, men eftersom det den här natten blev vintertid, drogs klockan tillbaka 1 timme och gjorde att vi fick vänta en timme extra. 6.00 eller 7.00(sommartid) ankom tåget tillslut till Lund C och efter en cykelfärd hem med Lina kröp man sedan ner i sängen med en ny erfarenhet och ett leende på läpparna. Tack för en oförglömlig kväll girls!! (L)




-Sabina-



Det är över...

Nu har jag blivit 1 år äldre och den här födelsedagen är över! Det blev inte alls som jag hade tänkt mig, blev så mycket bättre. Det är sådana här dagar som man inser hur mycket folk betyder för en och hur jag kan betyda för de eftersom de lägger ner energi för just mig! Jag älskar verkligen mina vänner!

Först grattis till:
Malin, som var den första som skickade grattis sms!
Björn, som först grattade genom samtal.
Lollo H, som var den första att gratulera face-to-face!
Mormor, som var den första att sjunga en sång.

Dagen började med att dörrklockan ringde 07.35. Där utanför dörren stod Lollo H med egengjord kladdkaka och ljus. Så överraskad!! Meningen var att hon skulle sovit över, men ringde kvällen innan och ljög och sa att hon fick förhinder. Så när hon stod där med tårtan i handen och frukost i påsen blev jag totalt överraskad! Så fick både present och frukost severad :)

Fortsatte sedan med plugg och när jag kom hem stod Tessan och väntade på mig. En påse bullar (kanelbullar) och en massa snack :)
14.00 kom ett blombud med en vacker bukett från underbara söta Heidi, så fint! :)

15.00 hämtade jag ett paket på ica, som söta Lollo hade skickat. Ett jätte fint album med en massa kort på oss och underbara texter innehöll det. Verkligen fantastiskt att lägga ner så mycket tid till ett så fint album för just mig. Tack så hjärtligt! :)

16.00 kom Lina och Anna över med en sjukt god kladdkaka och snack! Tack :)

17.00 kommer som en överraskning Ammar och Simon över med en liten present, så sött! :)

Efter en massa samtal och stress gjorde jag sedan klart maten för halv åtta hos mig, men grekiskt tema. Halv åtta kom gästerna över. Isabel, Frida, Valbona, Hanna & Emma med en flaska mousserande vin :) Maten blev faktiskt väldigt lyckad och en härlig kväll med underbart folk!

Tack så hjärtligt för alla gratulationer! En av mina bästa födelsedagar..

Några av de underbara fina presenterna..

Menyn för kvällen..
Då vi alltid har husesyn och vill hitta hemliga saker,
ville jag skoja till det lite och la den här i lådan..
Grekiska receptboken!


Gott vin :)
Jaha..dags för disken..


-Sabina-

Grattis Sabina...

Nu är det bara 1 timme kvar av som 22 åring...Tror inte att det kommer kännas annorlunda när jag vaknar imorgon. Men lite ensamt, man är ju bortskämd med att på morgonen få en fin sång, frukost på sängen och öppna paket.

Imorgon 07.45 ringer min klockan och det kommer vara helt tyst i lägenheten, frukosten kommer man behöva fixa själv och inga paket finns tillgängliga....



-Sabina-

Dinner..

Precis släpat hem 3 tunga kassar. Pensionärerna bakom mig i kassan flinade åt mig och frågade, ska du verkligen kunna släpa hem det själv? Jag svarar, allt går om man vill! :) Fast hade ju önskat mig en man och en bil!

Jag har halv åtta hemma hos mig imorgon, så behövde handla hem lite...har nog aldrig haft ett sådant fullt kylskåp! Och ändå hann jag inte köpa allt..:S



-Sabina-


How to love

Vackert!



-Sabina-

Semester

Kan inte sluta tänka på att jag hade kunnat åka på semester i 1 vecka..Jag & Hanna tänkte starkt på att åka iväg på torsdag då det sista på kursen hade man kunnat göra vart man vill...Men tyvärr kostar det för mycket! :(

Lika deppig som Candie...



-Sabina-

Du är allt..

Söndag och mys i soffan gäller. Har mest varit inne i lägenheten idag och varit lite effektiv i alla fall. Tittat på 2 filmer, pluggat, lagat mat, tvättat, städat och spelat korpen.

Igår tog jag först en shoppingrunda. Hittade 2 par skor och en kofta. Mötte sedan upp Emma och Frida för lite snack och fika. Halv åtta kom de sedan hem till mig för tacos och förfest. Fia och hennes kompisar slöt sedan upp och det blev en galen förfest. Många uppdrag i form av att skicka sms, be grannen om tandkräm, vara blind i 15 min och snurra runt 5 varv och säga samtidigt "Jag är en kebab" (med utländskbrytning) m.m...Dansade sedan hela natten på Lunds Nation!

Vem ska ta kontakten först??



Jag och Emma var galna igen! :)




-Sabina-

Back in Lund..

Då var jag åter tillbaka i Lund efter några intensiva dagar i Växjö. Efter att börja i lite kaos så ordnade det upp sig och vi har hunnit med 5 intervjuer. Jag 4 och Hanna 1, så Hanna ska intervjua 2 till på måndag och tisdag. Sen har jag fått se Växjö lite (mest i bilen), gått på fin restaurang, fått god mat av Hannas föräldrar, lekt med Hannas hund, gått på morgonpromenad i Smålands skogar och sådär..

Mest har vi båda suttit framför våra datorer och transkriberat, inte det mest sociala jag har gjort! ;) Men effektiva har vi verkligen varit och dagarna har varit väldigt intressanta.

Har intervjuat 4 personer med Aspergers om vad de gör för aktiviteter på sin vardag och vad de tycker om de och  så.. Och alla 4 intervjuer blev väldigt intressanta och jag fick mig några goda skratt. Jag har aldrig träffat personer med Aspergers så var hel spänd på hur det skulle gå. I början var jag väldigt försiktig, men framåt vågade jag ställa mer frågor för jag ville verkligen veta hur de upplevde det. Måste erkänna att jag blev fascinerad av vissa svar, inte ens jag skulle kunna beskriva på det sättet vissa av de gjorde. Kändes som att man fick mer förståelse hur de känner efter det här och jag tror att vårt arbete kommer bli väldigt intressant. Har redan några härliga citat!!

Kom hem ikväll och åkte nästan direkt till bio med Björn. Vi såg "Contagion", helt okej film som mest skrämde en om att inte ta sig i ansiktet så mycket och att akta sig från människor.

Nu tänkte jag lägga mig för att gå upp och springa på morgonen för att sedan fortsätta transkribering eller shoppa..hmm svårt val!

Bjuder på en goding!



-Sabina-

You make..

It’s not that im not trying to explain the situation
But deffinition of a loyalty is me..

You make me cry
You make me tired




-Sabina-

It Will Rain

Dagarna går undan nu. Helgen som var, var underbar. Jag och Liis tog bilen upp mot Oslo till Heidi och tillbringade 3 underbara dagar! Mycket mys, snack och skratt...precis som man vill ha det :)

Söndag till måndag sov jag i Halmstad och fick god mat serverad av mina underbara föräldrar. Tog sedan tåget ner mot Lund igen. Väl nere här i Lund började det med lite plugg tillsammans med Hanna. Sedan gick vi över till Valle där halv åtta väntade med temat Turkiet. Tillsammans med Hanna, Emma, Frida, Isabel och Valle åt vi en väldigt god middag, drack gott vin och pratade en massa skit! :)

Idag var det meningen att jag och Hanna skulle åkt till Växjö, men det har blivit uppskjutet till imorgon. Så idag började jag med att städa lite och laga mat. Sen tog jag bussen, tåget och bussen och kom äntligen fram till Tessan i Svalöv på eftermiddagen. Stannade fram till 9 och trivdes hur bra som helst hemma hos skånefamiljen! Filmmys, god mat och glass är aldrig fel :)

Nu har jag packat väskan och tar tåget till Växjö imorgon. Där stannar jag fram till fredag!


-Sabina-

Ångest

Idag är det söndag och jag har ångest! Inte det bästa jag har gjort....



-Sabina-

Without you

Laddning pågår....



-Sabina-

Strawtown

Hem kära hem. Är hemma i Halmstad under helgen för att umgås med vänner, lagfest och ja vila upp mig lite. Blir nog inte Halmstad på ett tag sen så det gäller att passa på att hälsa på de flesta. Eller ja, blir mellanlandning här på torsdag för att sedan åka mot Norge på fredag.

I torsdags åkte jag från Lund vid 11 för att sedan direkt hoppa i bilen till Ullared. Umgicks 6 timmar med mamma och mormor och lyckades få den närmsta parkeringen ever. Blir svårt att slå det ;) Blev ju lite shopping också! :)

I fredags lämnade jag först in min sista uppgift för den här kursen. Behövde sedan en paus och hämtade därför Candie hemma hos mormor och Sune. Tog oss en promenad vid havet och det var verkligen vad jag behövde, det är verkligen min favorit aktivitet och så avkopplande! Säger det igen....jag ska bo vid havet!!!

På kvällen träffade jag sedan några av Halmstads bästa. Vi lagade till oss tre-rätters hemma hos Malin och njöt av några glas vin. Underbart!

Ikväll är det dags för lagfest tillsammans med OIS. Blir bowling, mat, prisutdelning, avtackning och sedan fest. Har precis varit inne i stan med Lollo och fyllt på kylskåpet, så blir nog en bra kväll! ;) Mer info imorgon......

 

-Sabina-



Stolt..

Sitter med Hallandsposten öppen och ser med stolthet bilden på mina gamla flickor. De har vunnit seriern i sin klass och även fast jag inte är tränare för de längre så går det ju inte att inte vara stolt. Att få se de utvecklas under 3 år både i fotboll och som personer är verkligen något som jag saknar. Jag hoppas verkligen de utvecklas ännu mer och att man i framtiden kanske får se de på tv :)

Jag ska nog bli tränare igen....



-Sabina-

Disney..

Har haft en otroligt mysig kväll med Tessan ikväll. Tittade på Pocahontas och Aristocats, sååå mysigt! Var verkligen en kväll som man behövde :)

Lilla Bamse och jag :)


Nu packar jag väskan för att åka mot Halmstad över helgen. Lagfest, Ullared och vänner står på schemat. Perfekt!

-Sabina-

Candie

Fick precis den här bilden skickad från morfar. Världens sötaste vovve och underbaraste. Candie är precis nyklippt och det syns..haha! Imorgon får jag krama om henne :)



-Sabina-

More Time

Effektiv dag eller inte?

Började i alla fall med möte tillsammans med Fia och Bärring. Påbörjar lite smått nu med planering av Nyår. Efter mötet blev jag otroligt sugen på Tacos, så jag tog cykeln mot Ica och köpte kryddan :) Under matlagningen och till hög musik hann jag även med att tvätta. Ett stort berg med tvätt låg och väntade. Slutade med 4 maskiner!

Sedan var det tid avsatt till att plugga, men hände inte så mycket där....Fick kanske lite mer koll på uppgiften...

När klockan närmade sig 5 cyklade jag ner mot centralen och tog tåget med Valle och Frida H till Hanna i Malmö. Fixade till en mycket god kycklingsallad och sedan en god efterrätt gjord av hallon, kesellavanilj och mörkmintchoklad. Mumms! Efter en massa snack, skratt och mys tog vi sedan tåget hem igen.

Skånetrafik- we don´t like! Alltid krångel..väldigt glad att jag slipper pendla!

Halv åtta hemma hos Emma!


-Sabina-

Learn To Love

Til we know the broken heart
We can't walk through the fires we didn't start
Just hold on to the way it is tonight
And learn to love through the darkness and the light
Oh, learn to love

-Sabina-

Angel at my door...

Helgen.

Egentligen började helgen redan i torsdags här. Då bjöds det på halv åtta hemma hos Emma med temat Spanien. Verkligen gott! Maten försvann ner i matsäcken och vinet slank därefter ner. Skorna gick sedan vidare till nästa förfest hemma hos Conny där fotbollsfolket festade. Utgång därefter på Lunds Nation som slutade med efterfest hos Lollo.

Fredagen blev en tröttsam och sliten dag. Mötte upp Hanna i skolan vid 14, dock en sliten Sabina och Hanna fick inte så mycket gjort. Cyklade sedan vidare för att möta upp Fia istan. Gick runt och letade outfite till lördagen, men lyckades sådär. Många icke effektiva timmar gick åt. Till slut hittade vi en perfekt klänning och bestämde oss för att ge upp..Blev sedan filmmys och lite mer förberedelser till lördagen i Fias korridor.

Lördag. Spelade sista matchen för i år med Hallands Nation. Vann med 7-1 och gjorde ett till mål. Slutade med 8 mål i skånesserien och 6 mål i hallandsserien. Dock var det bland de sämsta matcherna jag varit med om, så sjukt segt tempo, kändes som man spelade en div.5 match! Efter matchen var det bara att skynda sig hem och byta om för kvällen. Fia kom över efter en stund och vi fixade till det sista innan vi begav oss till förfest. Där fann jag för övrigt min bh som hade försvunnit från omklädningsrummet efter matchen. Björnligan hade tydligen varit i farten! Lagfesten sedan blev helt galen. Inte mycket som slår en lagfest med HNFF!

Super Mario & Luigi!


Och där var visst min bh!




-Sabina-

The Outsider

Det är inte mycket som slår det här albumet just nu! Looove :)
NeedToBreathe - The Reckoning




-Sabina-


RSS 2.0