Angel at my door...

Helgen.

Egentligen började helgen redan i torsdags här. Då bjöds det på halv åtta hemma hos Emma med temat Spanien. Verkligen gott! Maten försvann ner i matsäcken och vinet slank därefter ner. Skorna gick sedan vidare till nästa förfest hemma hos Conny där fotbollsfolket festade. Utgång därefter på Lunds Nation som slutade med efterfest hos Lollo.

Fredagen blev en tröttsam och sliten dag. Mötte upp Hanna i skolan vid 14, dock en sliten Sabina och Hanna fick inte så mycket gjort. Cyklade sedan vidare för att möta upp Fia istan. Gick runt och letade outfite till lördagen, men lyckades sådär. Många icke effektiva timmar gick åt. Till slut hittade vi en perfekt klänning och bestämde oss för att ge upp..Blev sedan filmmys och lite mer förberedelser till lördagen i Fias korridor.

Lördag. Spelade sista matchen för i år med Hallands Nation. Vann med 7-1 och gjorde ett till mål. Slutade med 8 mål i skånesserien och 6 mål i hallandsserien. Dock var det bland de sämsta matcherna jag varit med om, så sjukt segt tempo, kändes som man spelade en div.5 match! Efter matchen var det bara att skynda sig hem och byta om för kvällen. Fia kom över efter en stund och vi fixade till det sista innan vi begav oss till förfest. Där fann jag för övrigt min bh som hade försvunnit från omklädningsrummet efter matchen. Björnligan hade tydligen varit i farten! Lagfesten sedan blev helt galen. Inte mycket som slår en lagfest med HNFF!

Super Mario & Luigi!


Och där var visst min bh!




-Sabina-

Kommentarer
Postat av: Frida

Söndag då?!

2011-10-03 @ 21:28:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0