snart december..

I helgen har jag varit hemma i Halmstad. Det har varit en lugn och mysig helg med mycket tid tillsammans med familjen.

Fredag
. Tandläkarn. Fika hos mormor och Sune. Sedan på kvällen blev det fikamys och bio med Kvist och Mickan.

Lördag. Staden med mamma. Sedan tillbringades hela kvällen hemma i huset ensam, fick hålla mig vaken länge eftersom jag senare skulle vara fylle-taxi åt mamma & pappa och deras vänner.

Söndag. Låång sovmorgon! Tände ljus på gravarna. Skjutsade farmor till ica. Kalasmys för Ebba med släkten. Tvmys med mamma & pappa!



Några bilder från Torsdags!

De bästa!!!







Klunkan!

Hanna försöker visa flaggstång (hissar här flaggan)



Hannas tårta!


-Sabina-

storlagning..

Ojoj..nu har jag precis tillagat tre rätter som jag ska frysa in.

1. Pasta med kyckling, spenat & soltorkade tomater.


2. Qorngryta. (Fettsnålt!)


3. Quinoa blandning.


Ibland är det helt enkelt kul att laga mat! :)


-Sabina-

Mormor

Pratade idag med min underbara och alltid glada mormor i telefon. Bestämde datum för vårt årliga pepparkaksbakande, som nu är 19:onde gången. Och det ska fortsätta tills slutet! Älskar verkligen den dagen tillsammans med min mormor. Vi pratar, sjunger, skrattar och njuter!



-Sabina-

bina hjärta liis

Jag önskar min gode vän Liis en underbar resa! Trots att jag kommer att sakna henne otroligt mycket, så hoppas jag verkligen att hon får en oförglömlig resa. Du är verkligen värd detta! Inte för att jag tror att du kommer att ha det hemskt, men om du någon gång under resan känner att det är den värsta dagen i ditt liv, så ring! Finns alltid här! :) Lovar att du får en inbjudan hem till mig när du kommer hem igen. Vart får vi se ;)

Bina Liis














Tills sist!


-Sabina-



Tove

Rätt bra faktiskt!

22.11.2010

Helgen är ännu en gång förbi. Händelserik helg? Jopass! I fredags blev det en efterlängtad sovmorgon efter alla de där matcherna. Sedan åkte jag till skolan för att plugga en stund med Hanna. Tog sedan bilen mot stationen för att möta pappa och få mobilen och plånboken. Sååå skööönt! Kvällen spenderades sedan i ensamhet framför böckerna och tvn. Behövde ju ladda upp för mogondagen!

8.45 ringde klockan på dagen efter. Det var ju dags för Stenvinkelsturneringen! Och självklart vann pensionärerna(mitt lag) väldigt rättvist! Ulla-Bella, Bengt, Gösta, Klas-Göran, Rune & Mats, vilken gäng! haha. Säger bara så här, VI VILAR OSS I FORM ;)

Sedan var det en snabb visit hem för att duscha och göra mig iordning för att sedan cykla ner mot nationen för att förbereda inför kvällen. Och vilken kväll det blev, en helt otrolig kväll.
vet hur man festar!!!


Dagen efter vaknar man upp med huvudvärk. Den fortsätter sen hela dagen, men vad gör det. Var ju dags för match igen, korpen. Förlorade tyvärr, kan ju vart för hela laget var bakfull eller för att vi la oss. Kunde ju ändå inte spela på onsdag! ;) Gillar starkt Fias självmål ;) Efter matchen blev det kvällsfika hemma hos Frida i hennes och Simons nya lägenhet, perfekt läge och en sjukt fin lägenhet! :)

Nu är det snart dags för träningen igen. idag är det löpträning i backarna! puuusst!


-Sabina-

mobil och plånbok

Wiiihoo...imorgon kommer äntligen min väska med mobil och plånbok med pappa tåget :) Har varit lite funktionshindrad(handikappad) utan mobilen nu, men imorgon efter 17 kan ni ringa och skicka sms igen..Vill gärna ha era nummer tillbaka tack! :)

Idag har det varit en full späckad dag. Först skolan 9-16, hela dagen var det föreläsningar om stroke. Intressant och kul, men mycket att ta in! Speciellt när man är sjukt trött. Sedan hem och äta snabbt för att cykla till möte med fotbollen. Mötet tog inte slut förrän 19.40 och skulle spela korpen match 20.00. Hann dit precis och spelade sen 3 matcher till. En med team snorre, en match med team bock, en match med sydskånskan och en skämtmatch i väntan på de andra. Nu är jag verkligen trött. Men blir lite sovmorgon imorgon innan plugg! :)

Ha det bra!


-sabina-

puuuuussst!

Usch, har varit otroligt trött idag. Självklart glömde man kaffet i termosen hemma. Men som tur är har man fina vänner som bjuder på kaffe:) Klarade mig igenom dagens nya kursintro och neurologiföreläsning, som är ännu ett tungt ämne som ska läras in. Men intressant eftersom det är ännu mer sjukdomslära. Stroke, MS, Parkinson, ALS, handåkommor m.m ska läras. Så efter jul kan jag hjälpa mormor med sina händer, som har artros.

Ikväll börjades löpträningen med laget. Fick starta med att värma upp med 1.6 km. För att sedan så snabbt som möjligt springa samma varv på kortaste tid. Pussst! JAG BEHÖVER TRÄNAS!!! Var förbannat trött efter plugget, men man behöver verkligen en bestämd tid för att ta tag i det. Så nu är det skönt. Nu ska jag snart lägga mig, men först dagens styrkepass som vi ska göra varje dag. 10 vanliga, 10 breda, 5 smala armhävningar. 20 vanliga, 10 till höger, 10 till vänster sit-ups. 30 rygglyft. 20 höftlyft och 30 sekunders benlyft. Om två veckor ska vi öka! haha

Imorgon åker jag, Emma & Hanna till Ullared, andra gången tillsammans för oss nu! :)

Förra årets gäng!


Full bil!

Jag och Valle i fina kläder :)


-Sabina-

helgen för Liis.

Ännu en helg har snart försvunnit. Blev en snabb visit i Halmstad från tordagkväll till lördageftermiddag. åkte hemåt till överasknings-hejdå-kalas till Liis! Hon ska åka iväg på obestämd tid till Kina, Nya Zeeland och Australien och det ogillas!!! Men jag tycker det är underbart att hon gör det, hon behöver verkligen denna resan!

Så det började med att hon fick ett kuvert på jobbet som inte fick öppna förrän hon slutade vid 20.00. I kuvertet låg ett brev om vad hon skulle göra, samt lite rebusar, dock kunde hon inte tyda en av de ;) Väl på rätt destination inväntade jag henne och kidnappade henne i hennes egna bil. På med massa ballonger, cerpentiner och snygga brillor. Sedan en ögonbindel och musik i öronen körde jag runt med henne lite i Halmstad. Hon fattade absolut inte vart jag var på väg! :) Destinationen blev sedan hemma hos Prina där folk väntade. Hon blev rejält överraskad och det blev många tårar, men vi hade en underbar kväll! :)

Liis hjärta Bina




Sedan på lördag blev det att hämta övergångspapper till mig och Karlsson för att sedan bege mig tillbaka till Lund.

Idag har jag haft en mysig dag med Hanna och Emma. Blev först varm macka och kaffe på Ebbas skafferi för att sedan ta en runda på Nova. Hittade ännu en gång inget, men blev till slut en smoothie :)

Ikväll blir det korpen! :)

-Sabina-

Ännu en..

Ännu en tråkig dag, 8 timmars plugg igen framför datorn i skolan för den här jäääkla hemtentan. Kan erkänna att det går framåt, men jag oooorkar inte!!!
En glad nyhet fick jag dock idag framåt sådär 11 tiden, jag klarade både psykiatri och neuropsykiatri tentorna!!!! Sjukt underbart. Var lite orolig för neuro, men fick visst full poäng.haha.

Åkte sedan hem vid 5 tiden för att ringa föräldrarna för den goda nyheten och för att laga lite mat. Gjorde en otroligt god rätt, är att rekommenderas. Kyckling inlindat i parmaskinka, med en god sås gjord av grädde,balsamvinäger,kalvfond,vitlök och oregano. Till det gjorde jag grönsaker blandat med coscos. Otroligt lätt och gott:)

Ikväll var det även första träningen efter 1 månads uppehåll. Har en ny tränare här nere i Lundalaget, och han är verkligen toppen! Sjukt positiv och har många bra framtida planer. Har redan hemläxa, genom att varje dag ha ett litet styrkepass! haha. Hur detta nu ska kunna gå att motiveras till! Så nu blir det hård träning tills seriern drar igång eftersom hans målsättning redan är att komma i övre halvan :)

Imorgon åker jag hemåt mot Halmstad, dock inte förrän 17 tiden. Ska först sitta i skolan och förhoppningsvis göra klart tentan så att den blir klar! Sen på fredag blir det träff med Liis, som snart åker ifrån mig på obestämd tid!! Tycker inte om detta! tillbaka sedan till Lund på lördag för att bossa på Mein hut på Hallands!!

-Sabina-

Förväntansfull!

Glädjs och är förväntansfull. Björn ska inhandla ett par converse åt mig och han ska få välja färg! Undra hur det blir? :)


ingen underbar dag..

Puussst! Blev sittandes i skolan idag i 8 timmar med hemtentan. Trodde absolut inte att den skulle vara så här stor med så lite tid vi har på oss. Har blivit en liten vila nu med matlagning och inköp, men ska sätta mig ner igen för att fortsätta. DO NOT LIKE! Måste bli klar till fredageftermiddag!!!

Men denna låt gillar jag starkt!

 

-Sabina-


underbar helg..

Denna helg är bland de underbaraste helgerna jag har haft. Fick verkligen nya laddade batterier!! Både Lollo och Hanna var på besök under helgen och det var sjukt kul!

Fredag, var det idol mys hemma hos Frida, då Lollo hoppade in som överaskning!
Lördag, började med shopping på Nova, dock hittade bara Hanna och Lollo party oufite, så Lina och jag fick ta gamla trasor;) Kvällen började sedan med förfest hos mig med att titta på gamla bilder och minnen blandat med drinkar. Tog sedan bussen ut mot malmö där Bumbii mötte upp hos vid bussen. Ett kärt återseende! Festen fortsatte sedan hemma hos henne och Glenn. Underbart kul förfest, kändes verkligen som gamla gymnasie tider. Kom där underfund med att Halmstad är en skapa-familj-stad, så i framtiden blir det alla vi igen:) Sedan blev det utgång på båten. Grym utekväll!!
Söndag, vaknar upp vid 12 med en stor bakfylla. Lollo och Hanna lämnar oss vid 14 och jag går och lägger mig igen. Vaknar sedan av att dörrklockan ringer, där klampar Coffe, viktor och Jesper in för ännu en överraskning, fast då till Lina. Så kvällen som var tänkt att bli sovakväll. Blev istället god lasagne, godis till att titta på familjen Stenberg på "vem kan slå Fredrik & Filip".

Idag fick man nya hemtentan. Så blir att sitta med den nu alla dagar fram till Fredag. Men först lite utskällning från Hallands Nation!

-Sabina-

Överaskning

Vilken Suprice! Lollo hoppade in i Fridas lägenhet ikväll nere i Lund. Hon har lurat oss totalt med att hon skulle på dubbel tentafest m.m. Och så kom hon helt plötsligt...Underbar överaskning! :) Så nu har vi både Lollo och Hanna här på besök, underbar helg ska det bli:)

finns ingen som du!


vem ska jag nu prata med?

Och en annan åker iväg till USA i 3 veckor!! Är inte alls avundsjuk :S Glöm ej att ta bilder :)

Hanna

Snart kommer Hanna till Lund för helgbesök! Ska bli otroligt roligt :)



RSS 2.0