22.11.2010

Helgen är ännu en gång förbi. Händelserik helg? Jopass! I fredags blev det en efterlängtad sovmorgon efter alla de där matcherna. Sedan åkte jag till skolan för att plugga en stund med Hanna. Tog sedan bilen mot stationen för att möta pappa och få mobilen och plånboken. Sååå skööönt! Kvällen spenderades sedan i ensamhet framför böckerna och tvn. Behövde ju ladda upp för mogondagen!

8.45 ringde klockan på dagen efter. Det var ju dags för Stenvinkelsturneringen! Och självklart vann pensionärerna(mitt lag) väldigt rättvist! Ulla-Bella, Bengt, Gösta, Klas-Göran, Rune & Mats, vilken gäng! haha. Säger bara så här, VI VILAR OSS I FORM ;)

Sedan var det en snabb visit hem för att duscha och göra mig iordning för att sedan cykla ner mot nationen för att förbereda inför kvällen. Och vilken kväll det blev, en helt otrolig kväll.
vet hur man festar!!!


Dagen efter vaknar man upp med huvudvärk. Den fortsätter sen hela dagen, men vad gör det. Var ju dags för match igen, korpen. Förlorade tyvärr, kan ju vart för hela laget var bakfull eller för att vi la oss. Kunde ju ändå inte spela på onsdag! ;) Gillar starkt Fias självmål ;) Efter matchen blev det kvällsfika hemma hos Frida i hennes och Simons nya lägenhet, perfekt läge och en sjukt fin lägenhet! :)

Nu är det snart dags för träningen igen. idag är det löpträning i backarna! puuusst!


-Sabina-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0