Halloween

Halloween! Sitter just nu i en svartklänning och gör mig iordning för kvällen. Ikväll är det halloween och jag ska klä ut mig till black angel! Ni som troget följer ONE TREE HILL förstår ;) Förferre och mat blir det hemma hos Emma och Lisa och jag tror det kommer bli sjukt kul! Vet inte än var vi ska, men blir väl att vi inkränktar på någon nation,om de släpper in oss;)
Skolan idag var lugn, hade ännu en gång färdighetsträning, och idag var det sagor och myter, så satt mest och målade och skrev sagor...haha!

Igår efter skolan tog jag,Hanna,Lisa och lousie oss en tur till Nova. Hade inte varit där så tyckte det var dags att kolla in utbudet. Uppdraget var att hitta halloween dräkt till Louise och det hittade vi!!!! Blev en lila/svart häxklänning med en otroligt fin hatt ;) Hanna blev slagen av en liten kille med ballong, och när han hade slagit en gång och vi skrattde tyckte han det var så kul så han fortsatte slå henne med den! haha.. Kanske inte jätte bra förebild av oss att skratta åt honom men kunde verkligen inte hålla oss..

Igår fick jag även en otroligt underbar fin överraskning..Ett paket som skickades hela vägen från Norge! Grodan och Kaninen ni förstår inte hur glad jag blev:) Har redan använt sjalen och erat fina kort sitter uppe på kylskåpet så att jag kan titta på det varje dag:) Det bästa var skon över grodan.hahahahaha! Älskar och saknar er!

Nää dags att föna håret för snart kommer Louise!

Kaninen,Hästen och Grodan!



-Sabina-

Helgen som varit...

Börjar från Lördag..
Jaa lördag den 24 oktober var en underbar dag! Började med att jag fick åka in till stan för att fixa alkohol för kvällen, väl därinne träffade jag på Liis, var underbart att prata lite..saknar det väldigt mycket! Sen bar det iväg för träning med Astrio inomhus, inomhusfotboll är verkligen något speciellt! Där blev det mycket spring med bollen men även skvaller från tjejerna och planer inför kvällen.
Efter träningen åkte jag hem för att fira min dag med släkten..älskar verkligen de, one of a kind helt enkelt! Einar fyller snart 4 år och han har lärt sig flirta, så det var vad han höll på med hela tiden vid bordet.haha.
När släkten hade gått blev det dags att ta på sig partyoutfiten för att åka till Wildwest steakhouse och påbörja lagfesten! Mycket god mat och fick även visa leg eftersom han inte trodde jag var 18 år,haha! Fortsatte sedan festen på IP med prisutdelning, lekar och sprit! Vilket lag vann?? Joovisst men mitt lag, som var jag,Lina,Hanna K och Carro..Kunde ju nästan räkna ut att vi skulle vinna;) Jag och Lina ägde iaf på singstar!
Sen blev det taxiresa in till "stooora" staden och dansade loss på mårtensson!


Söndag..
Bakfyllesöndag, gjorde inget annat än låg i sängen eller i soffan..så underbart skönt! haha


Måndag..
Joo men det var ju miiin dag! Jag fyllde 21 om någon missat och det var en ganska händelserikdag.. Blev först väckt av mamma vid 7 för gratulation och sedan av pappa lite senare med paket! Blev sedan lämnad några timmar eftersom de skulle jobba..så jag körde istället farmor till kyrkogården där hon fick byta lyktor och blommor..När hon höll på med det åkte jag och pappa och åt, när man äter med pappa så blir det oftast snabbmat..så ja det fick bli sibylla.haha! Biblan stod sedan på listan så lånade en bok där och tog sedan traskande steg in mot stan..Hittade bara två par skor och lite halloween saker, men fick räcka..Åkte ju sedan vid 15 tillbaka till Lund, där vi satte upp min nya taklampa:) Sedan på kvällen kom Lina på besök som gjort goda dumlekakor till mig:):) Mycket mysigt!


Tisdag(idag)...
Idag som i för övrigt min namnsdag! Grattis till dig själv Sabina!! Nej men tack Sabina!!!
Tidig föreläsning enligt mig, 9.00..utvecklingspsykologi stod på schemat och det var väl intressant men kändes som man redan kunde det och föreläsaren var inte särskilt bra.. Satte mig sedan med några tjejer och pluggade anatomi..Gick bra men är sjukt jobbigt när det står olika i böckerna..Men hittade en bra och funderar nästan på att skaffa mig den,om den inte är för dyr dock!
Ikväll blir det plugg och sedan bio senare ikväll:):)

-Sabina-


Einar!

Halmstad

Nu sitter man här hemma i brossans gamla rum och har pecis bäddat min bäddsoffa..Mamma och pappa har ju gjort mitt gamla till mysrum så jag blir inkastad i detta pojkrummet, men det gör inget:) Känns bara skönt att vara hemma igen!!

Idag när jag och Lina ankom till Halmstad blev det direkt bilfärd till amadeuskliniken, där hade Linas mamma Annelie ordnat så jag och Lina fick varsin spruta mot svininflunsan..Så ingen svininflunsa till mig!!!! :) Så nu sitter man här med ett plåster på vänstrarmen och undrar vad man kommer få för biverkningar..kanske feber, hoppas inte! Vill ju så jätte gärna träna imorgon med Astrio inomhus...

Ikväll blir det myskväll med flickorna..Ska bli jätte trevligt att träffa allihopa och snacka massa skit och äta en massa godsaker! Blir nog jag,Lina,Malin,Lollo,Frida,Elin,Z:a,Andrea och kanske Anna..Blir många flickorhemma hos malin:) Knytkalas blir det och jag står för snacksen!

Funderar även vad Pappa och Heidi har för hemligheter...Pappa skulle nämligen "låna" min mobil till något..såg sedan så klantig som han är att han hade ringt upp Heidi..så är väldigt nyfiken:)

-Sabina-

Jason Walker

Jason Walker, vilken underbar röst! Låtar som "you fill my heart", "I feel like that" och "when the lights go down" är sjukt bra! Kolla in hans album på spotify...


Konsten att samtala..

Kom precis hem från träning, träffade på Lina där. Vilket sammanträffande;) Så vi körde lite stånggympa tillsammans, bra träning fast man kände lite av från gårdagens träning då vi var på Alp, sjukt bra träning!

Ska nu sätta mig ner och läsa en sjukt tråkig bok, som jag absolut inte förstår varför vi måste ha läst heeela! Tycker det borde ha räckt med att gett några kapitel..nejnej hela boken ska läsas!


Tips! Läs ej!



Hoppas att samtalsmetodikföreläsningen är mer intresann än denna bok!

-Sabina-

Wiiihoooo!

Klarade tentan!!!!  :D

Dagens bästa..
Lisa: Fastnade idag på morgen av en bra film på tv..David Hasselhoff var med och den var typ från 80-talet..
Sabina: Säg inte att det var en talande bil med?
Lisa: Jo det var det! Har du också sett den?
Sabina:Men Lisa det är en serie! En sjukt dålig en!
Lisa: Men den slutade iaf bra:)
Slutade med att alla skrattade sjukt högt i bibblan och blev utskällda av bibliotekarien...

-Sabina-

Människovärde!


Lång dag!

Har precis anlänt till min lilla lägenhet efter 7.5 timmar i skolan..Hade två föreläsningar idag, första var anatomi. Det var väldigt intressant att få reda på hur kroppen är uppbyggd, vet ju iofs rätt mycket sen gymnasiet. Men här ska man lära sig alla muskler och skelettdelar på latin. Och det var inte så lätt, lät mest som rappakalja och saken blev inte bättre när någraa i klassen förstod medan vi satt och såg ut som stora frågetecken. Men det kommer säkert, var ju första föreläsningen, och ska ha lab på onsdag då man kanske förstår mer...

Sen blev det middag med tjejerna där det mesta handlade om lördags, det var ju iaf inte bara jag som fortfarande var blå eller svart som lisa och emma:)

Andra föreläsningen var fortsättning på sensomotorisk utveckling för barn..var intressant som vanligt för föreläsaren är grym på att göra det intressant:) Hade sedan en timme där vi blev uppdelade i grupperna och fick varsin ålder att ta reda på om teorin och utveckling med lek..Vi fick 12-18 mån, då piagets teori skulle berättas..Fick där använda mig av gymnasiets psykologi undervisning och det blev en hitt, pippi är en pippi och flygplan är ett flygplan!

det är rätt mycket denna vecka känne jag..Till imorgon ska vi kunna spädbarnsutveckling och sitta diskutera det i gruppen..Till onsdag ska jag ha läst igenom kapitel om skelettet och musklerna, och det är rätt mycket! Till torsdag ska jag ha läst ut en 200 sidors bok om samtalsmetodik! Så ja en riktig pluggvecka..Men kommer ju avslutas med visit i Halmstad:)


Nu ska jag gå och handla mat!
-Sabina-

Underbara tjejer:)



Dagen Efter..






haha,jajjemän det var såhär vi såg ut igårkväll på vår smurfsittning. :) Duschade direkt när jag kom hem igår,men färgen sitter fortfarande kvar! Blir nog ett tag kvar känns det som,iaf under naglarna..
Men igår var vääldigt kul:) Vi började med förferre hos Lisa och Emma där vi drack lite och gjorde oss i ordning med smurfhitsen i bakgrunden:) Sen tog vi taxin till Sydskånska där borden var utplacerade..en mycket trevlig kväll,dock lite besviken på musiken. De hade liveband som inte var så särskilt bra,men vi fick ju dansa loss ändå så:) Min kamera gick sönder och vaknade upp med huvudvärk, men det var det värt! :D Kameran funkar fortfarande kan jag meddela, men bilden är lite sprucken..!

Nu får jag hoppa in i duschen igen och skrubba av all färg!

-Sabina-

Smurfmorgon.

Blå,blå,blå ska jag bli idag:) Ska in till centrum nu och leta fram kläder till kvällen, färgen och smurfmössan är redan fixad! Funderar på vara en särskild smurf men det kanske blir för svårt,men får se vad jag hittar:) Ja ni som inte vet så ska jag på sittning ikväll och temat är..ja ni borde fattat nu,men det är SMURFTEMA:) Kommer bli sjukt kul!

Min trerättersmeny var väldigt populär igår, dock var det klagomål på för mycket kiwi.haha..Men som sagt om man äter 1 kiwi så får man i sig lika mycket c-vitamin som att äta 11 apelsiner! Det var väldigt kul att laga maten, men man var helt slut sen på kvällen! Tänker ju inte stå och göra trerätters varje dag iaf...

populära efterätten!



Måste även plugga idag också...känner att jag ligger lite efter,men har ju helgen att komma ifatt:)

Nä nu sticker jag iväg för staden!

-Sabina-

.....

Maybe were friends
Maybe were more
Maybe it's just my imagination
But I see you stare just a little to long
And it makes me start to wonder....

Jag är tillbaka!

Hejsan Svejsan!

Tänkte påbörja mitt bloggande igen, var ju ett tag sen och min trogne vän Heidi Altenburg har tjatat på mig, så jag tänkte "Ja men vafan,varför inte"

Tänkte jag skulle skriva om mitt nya liv här i Lund!

Så första inlägget får bli om idag!


Har haft självstudier två dagar i rad nu och det är sjukt underbart skönt kan jag tala om! har försökt plugga rätt mycket men det har gått sådär, blir mest musik och andra tankar om ja t.ex. om imorgon! imorgon är det en speciell dag, för imorgon ska Sabina ställa sig i köket och göra trerätters till Mattias! Så idag har jag bestämt exakt vad jag ska göra..Så här blev det..
  • Förrätt. Honungsmelon med Parmaskinka
  • Huvudrätt. Fläskfilé i salviasås som kommer serveras med ugnsbakad potatis,aubergine,zucchini,morötter.
  • Efterrätt. Blir dessert i glas som kommer bestå av kiwi,blåbär,havreflarn,Kesella(lime/jordgubb) och grädde.
Kommer bli sjukt bra tror jag! Han kommer vid halv sju- sju så måste typ vara färdig med allt då. Får väl se hur det kommer gå, köket kommer säkert se ut som ett bombnedslag! Får väl lägga ut bilder sen på hur det blev :)

Idag har jag även promenerat med Lina en stund på eftermiddagen för att få lite frisk luft och gå av träningsvärken:S Idag har det även varit tvättdag,så några timmars uppvaktning där. så ja det är vad jag har gjort idag...

Har fått sjukt många frågor på vad jag äter och tillagar här nere i Lund så här är ett exempel på vad jag äter om dagarna..Detta var mycket gott och enkelt att tillaga! Det enda du beöver är quinou,kyckling,paprika,tomat,lök,kabanosskorv och tillsätta citronjuice,curry,salt och peppar :)


Nu får det bli plugg och tv tittande!

PussKram
-Sabina-

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0