Fääjtaost!

En bra helg helt enkelt! Fredag var det middag,vin och idol med en liten utgång med några tjejer..Lördag var det först dags för rehabträning vid 11 sedan plugg. På kvällen paaarty här i lilla lägenheten, mycket lyckat!

Idag var det seminarium 2 som handlar om barns utveckling, där vi skulle utgå från en film vi spelat in där ett barn leker. Där skulle vi knyta olika teorier med utvecklingspsykologi,aktivitetsvetenskap och anatomi. En i gruppen blev plötsligt sjuk imorse så jag fick även ta hennes del, som var lite problematisk eftersom vi inte riktigt visste vad hon skulle säga. Men det fixade vi fint och blev godkända:)

Efter skolan var det dags för rehab hos Galo igen. Måste ju träna hos honom varannandag nu för att få foten bra. Men idag la han märke till att Sabinas knän är väldigt ostabila så måste även stabilisera de med styrketräning. Suck säger jag bara!

Kvällen blev myysig, Emma och Lisa kom hit för att laga lite mat tillsammans och titta på film, fast det blev mer tv tittande. Får ju inte missa "halv åtta hos mig" och "Ullared" ;)

-Sabina-

hahaha

HAHAHAHAHAH!
Jag är såå klantig. Nu skulle jag åka iväg för att klippa mig, men då kommer jag på att jag har ju inga pengar att betala med, mitt visa kort är ju borta! Så det blev att ringa till frissan för tredje gången och ändra tid..jag är känd där nu eftersom jag ringer så ofta!  haha PINSAMT! Jag som suttit här nu i över en timme och varit nervös i onödan, F*n också!

-Sabina-

Nervöööös!

Det var länge sen man skrattade så mycket som igår..Igår var det Hanna som fyllde 21 år och det blev Barnkalas hemma hos henne med rosa,prinsesskronor,marrängsvisch,barnlåtar,lekar,godis och sång! :)

Nu sitter jag här och inväntar tills jag ska cykla iväg...Idag ska Sabina klippa sig!!! Och jag vet inte än hur, ska mer säga att jag vill ha en förändring och bli av med det långa..blond blir jag nog fortfarande för kan absolut inte se mig själv i en annan färg och då blir inte mamma glad heller... Usch vad nervös jag är! den första som får se resultatet blir Lina eftersom vi ska laga mat tillsammans ikväll för att sedan cykla till träning och möte..blir prat med coach för min del, men måste enligt honom vara ombytt till träningskläder jag med! Får väl se hur det går!


-Sabina-

Bild från igår.

Vilken underbar man!


små kryddor

Vilken helg!
Halmstad är underbart med sina vänner och familj.
Lördag blev crazy! har en underbar film som jag funderar på att lägga ut.haha! Dock blev det lite jobbigt när mitt visa och körkort försvann som gjorde att jag fick åka hem.Men fick en underbar kväll ändå:)

Så dagen idag blev att åka till bank och polis, och tur va hade någon snäll människa skickat in mina kort till polisen samma kväll! Åkte i eftermiddags tillbaka till Lund gratis, först fixar pappa och sedan orkar inte busschafför växla Sabinas 100 lapp så hon får åka med bussen gratis:) yeeah, mycket tur dag! haha


imorgon blir det skola igen och sedan på kvällen (barn)kalas hos hanna:)

-Sabina-

Västkustens tjejer är det bästa som finns..nananaaa

Halmstad igen!! Rätt skönt att vara hemma och få allt serverat när man vill;)
Foten har blivit mycket bättre, fick gå på kryckor två dagar men nu har jag gått utan och det går bra..många har hjälpt mig i skolan och det är jag väldigt tacksam för:)

Onsdagen va en händelserik dag i Lund..först i skolan blir Sabina utskälld på gymnasienivå av min vän och föreläsare Fredrik..Jo jajjemän, av något som jag inte gjorde och det va att han trodde jag höll på att skiva sms när han pratade(innan detta var han på mig två gånger innan) så han fick ett utbrott "OM DU SKA SKICKA SMS SÅ FÅR DU FASEN GÅ UT!!!"

JAg blir helt chockad och tar upp armarna och ger honom en fatta-inget lock! Sedan efter allt säger han, "Det var tur det var du" okej!!! vad menar han med det, kan jag ta all skit från honom då eller? Vi är inte vänner längre!
Men kvällen blev lyckad..Jag och några vänner tog oss modet ut i stormen och begav oss till Krischans nation. Där åt vi fläskfilé med klyftpotatis och marrängsviscch till efterrätt för 50 kr!!!! Väldigt lyckad och trevlig kväll som vi ska fortsätta med varje onsdag!

Men åter till Halmstad, idag blir det en liten runda med mamma..sen med lollo och kvällen är inte bestämd,men kanske idol hos någon..och imorgon kommer alla flickor som är hemma till min och Antonias kalas:):)

Blir en toppen helg!

-Sabina-

Frågan...

Frågan är om Hanna, Lisa och Emma kommer med marräng svisch!??
Hade suttit fint både för magen och humöret:)

jahopp!

Nu ligger jag här hemma med en stukad fot uppe i vädret! Väntar på min personliga assistent Lina,som jag som tur har! Vad skulle jag göra här i Lund utan henne? Hon är iaf och handlar mat till mig så att jag inte ska välta ihjäl här i lgh.

Hur det gick till går ju att diskutera. Jo men idag hade Sabina en viktig träning att gå till eftersom vi ska iväg på student Sm i innefotboll 6 dec. Så hann väl träna ungefär en halvtimme innan en boll i luften kom och Sabina skulle självklart ta den med benet i luften. När jag kommit halvvägs upp i luften la jag märke till att jag aldrig skulle nå den, men tävlingsinriktad som man är fullföljde jag och landade inte särskilt bra med vänstra benet! Alla började skrika om att mitt knä blivit paj men där låg jag skrikandes att det var foten, som tur är!
Ja så ligger det till. Blir kanske en kväll i ensamhet, men hoppas verkligen att hanna,lisa eller emma kan komma och pigga upp mig med sin glädje! Lina är ju upptagen tyvärr, men får ju hjälp av henne på annat vis som jag verkligen älskar!


Nu ska jag snart ner igen till tvätten, och det är ett träningspass kan jag tala om eftersom man får hoppa på ett ben i trapporna! usch usch! Men jag är positiv, det kommer bli bra! Student Sm är inte over!!!


-Sabina-

Frisyr!

Skulle kolla lite på olika frisyrer på nätet och hittade en rätt kul sida där man kunde lägga upp en bild på sig själv och använda sig av kändisars frisyr. Här är lite smakprov!hhaa..vilken passar jag bäst i? haha





Anatomi!

Dagens ord! "Anatomi Sex"

Okej vår föreläsare/lärare i anatomi är väldigt konstig! Första föreläsningen verkade han väldigt bra eftersom han direkt bestämde att vi skulle ha akademisk kvart på morgonen, ni som inte vet vad det är att man börjar en kvart efter sagt tid..fast redan då förstod man att något var speciellt med honom..

För det första skämmer han ut sig..T.ex.
-Hade under en hel föreläsning öppen gylf och även efter paus när han varit på toa fortsatte han ha den öppen!
-När han sedan skulle ta av sig ena tröjan jo då åker den andra upp och visaar hela hans skönhet! Inte så lätt att koncentrera sig på anatomi när hans stora håriga hängande mage gungar fram!

Och idag fick vi verkligen svar på en viss fråga..Är han bög eller inte?
Det är han verkligen! Hela labben idag flörtade han med vår gruppmedlem Mirsat! Och kan säga att Mirsat var inte riktigt glad av det, men det är sjukt kul att driva om det med honom! :D
T.ex.
-Mirsat, ska du inte ta av dig tröjan så man kan få se dina stora underarmar?
-Mirsat, har du tränat mycket på gym?
Samtidigt som man frågar en fråga till honom så sitter han istället och kollar på Mirsat och frågar: Vad heter du? *blinkandes och med ett leende på läpparna*

Ja med mera..ni kan förstå att det var lite jobbigt även fast det var kul att se Mirsat miner! haha!

Ska hälsa från min släkting inne i anatomi salen, han heter K.Waldemar Larsson och kommer från Halmstad, kanske ska lägga till att han är ett skelett!

-Sabina-




Tårta

Hittade en massa gamla bilder, och stannade till på dessa underbara verk! Det var tider de! Att vi varje gång någon fyllde år gjorde en tårta och tog med till skolan, frågan är vilken är vackrast? ;)





Koll på Lund..

När jag var ute på min promenad igår stannade en bil där det satt en såndär som ser ut att vara en perfekt familj,  ja ni vet, med snygga föräldrar och sjukt söta barn och frågade...
?: Ligger Norra Fäladen hitåt?
Jag: Jag har inte bott här så länge, så vet inte exakt vart det ligger, men vet iaf att det är ditåt*pekar*, att man följer denna vägen! Sen vet jag inte mer,tyvärr!
?: *Ger ett "du vet lika mycket som vi" flin och tackar!

Japp, så koll har man på Lund! Pinsamt!!!

Bevis på att jag är grym på singstar!hahaha

Bevis...

Spela Lasse berghagen så att...
Göte också känner igen några låtar!
Tack för det Sabina Andersson!!!
Annars tycker jag det var en trevlig tillställning vi hade.
I mitt lag ingick även Slangen, Klingan och Wickan!!!
Wickan var en hejjare på konstig musik, Slangen och Klingan var kanske inte lika vassa.
Linda, skaffa dig en vettig musiksmak.
WWSH har rejäla portioner kan man väl säga, alla blev nog mätta, men oj vad jobbigt att behöva gå till klubban. Götes bil gick varm mellan WWSH och klubban,
skitig invändigt blev den också.
Oh baby baby I did it again, hur lätt är den att sjunga då när en mick blir instucken i läppen och ingen förklarar hur det funkar... Awfull stod det på skärmen mest hela tiden.
Blev dock impad av Sabbe, djävra vilken pipa den bruden har!
Hrrrrmmm Hrrrrrmmm var en annan deltävling vi blev utsatta för och Klingan
var med fast Danni gjorde starkast intryck! Som Klingan sa: vad duktigt och charmigt Danni gjorde sitt framträdande, håller med honom!
Vad fina Ni blir när Ni piffar till Er! Lina var jättesöt med en svart rosett i håret och
alla andra med också för den delen, Lollo donade också med Era hår för att få till
den slutliga touchen.
Grabbarna, Prinsen, Klingan o Göte lämnade Er i ganska lagom tid för vidare äventyr på stan, vi hade trevligt, fast Prinsen ljuger så förskräckligt!
Han sa att det skulle ordnas femtioårskalas för hans söta fru ML!!!
Hon är väl inte femtio!!!??? Max trettiosex skulle jag vilja säga, skäms på dig Jalle!

Göte

Världens bästa!

Skönhet kommer innefrån,INTE från den lokalen!!!!

hemkommen

Precis hemkommen från malmö!!! Vilken kväll ass¨.. 5 is the magic number this week.hahah!
Lisa har sådan röta. Tappade bort först garderobslappen,hittade den på marken..sedan OJ mobilen borta, vakten hade den..när vi sedan ska gå. OJ mina nycklar! Tur var va även som inlämnade! Kallar verkligen det röta!hahah!

Nu ska sabina äta pasta med köttbullar, känner för det såå.!

God Natt!
-Sabina-

Saknar...

Saknar spontana roadtrips till Väla eller Ikea med mamma!


Vilken vecka...

Denna vecka har Sabina haft på sitt schema en fast tid i skolan! Så underbart skönt, dock har det varit plugg ändå, men skönare att plugga själv än att vara tvingad att vara där.

Tisdag till Onsdag tog jag och Louise en liten trip till gbg. Var tänkt att vi skulle shoppa hela dagen och sedan på kvällen umgås med niclas. Dock var vi så trötta när vi ankom till staden pga 2 timmar sömn så det blev mest vila på en bänk eller på en stol! haha. Fick ju oss eller iaf jag fick lite sömn sedan i Niclas soffa så vi orkade med hela dagen med bowling och filmmys! Blev en bra trip ändå:)

Onsdag kom man hem till ruskigt kallt och lite snöväder i Lund. Snöar visst här också;)
Blev sedan kall träning ute på konstgräs med Halland, men var faktiskt inte så kallt då, fast kan ju bero på att jag tog på mig 5 lager med kläder...Ska ju iväg sen i december med några tjejer från laget och spela Skol Sm i göteborg, ska bli sjukt kul!!!!:D

Idag blev det plugg i skolan och vår enda fasta tid med samtalsmetodik. Där vi skulle antingen bli intervjuad eller vara intervjuare..Sedan filmade man live så att de andra i det andra rummet kunde se och höra. Så gick man igenom det med gruppen vad man gjorde bra och dåligt. Var faktiskt en bra övning, dock inte så kul att se eller höra sig själv på film....

Har varit väldigt duktig idag också..lagat tre rätter som jag har fryst in så jag kan ta med till skolan! Javisst man måste ju vara lite ekonomisk! ;)

-Sabina-

UHM..

Kortfattat..

Fredag.
Halloween¤DarkAngel¤Spökbål¤Vinare¤Utgång¤Bilder¤DANS = Underbar kväll!

Lördag.
Pizza till frukost¤Samtal från Halmstad¤Spontant besök från Halmstad¤Lasagne¤3 filmer¤Godis= Härlig dag!

Söndag.
Lyx Frukost¤Såg färdigt den tredje filmen¤Promenad¤Inköp på ica¤Fläskfilé och potatiskroketter¤Halmstad Monopol¤AIK-IFK¤Kung-fu Panda¤Halmstadbesök hem¤Filmkväll hos Lisa och emma¤Vin¤Chips= Mysedag!

Tre underbara,härliga och mysiga dagar!

Idag.
Jovisst älskar man att på morgonen cykla till skolan i vanliga kläder och vanlig jacka för att sedan på eftermiddagen få cykla hem i ÖSREGN i vanliga kläder och vanlig jacka! Yeeeeaaah!


-Sabina-

Halloween gänget! (kommer mer bilder på facebook sen)



RSS 2.0