jahopp!

Nu ligger jag här hemma med en stukad fot uppe i vädret! Väntar på min personliga assistent Lina,som jag som tur har! Vad skulle jag göra här i Lund utan henne? Hon är iaf och handlar mat till mig så att jag inte ska välta ihjäl här i lgh.

Hur det gick till går ju att diskutera. Jo men idag hade Sabina en viktig träning att gå till eftersom vi ska iväg på student Sm i innefotboll 6 dec. Så hann väl träna ungefär en halvtimme innan en boll i luften kom och Sabina skulle självklart ta den med benet i luften. När jag kommit halvvägs upp i luften la jag märke till att jag aldrig skulle nå den, men tävlingsinriktad som man är fullföljde jag och landade inte särskilt bra med vänstra benet! Alla började skrika om att mitt knä blivit paj men där låg jag skrikandes att det var foten, som tur är!
Ja så ligger det till. Blir kanske en kväll i ensamhet, men hoppas verkligen att hanna,lisa eller emma kan komma och pigga upp mig med sin glädje! Lina är ju upptagen tyvärr, men får ju hjälp av henne på annat vis som jag verkligen älskar!


Nu ska jag snart ner igen till tvätten, och det är ett träningspass kan jag tala om eftersom man får hoppa på ett ben i trapporna! usch usch! Men jag är positiv, det kommer bli bra! Student Sm är inte over!!!


-Sabina-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0