Fääjtaost!

En bra helg helt enkelt! Fredag var det middag,vin och idol med en liten utgång med några tjejer..Lördag var det först dags för rehabträning vid 11 sedan plugg. På kvällen paaarty här i lilla lägenheten, mycket lyckat!

Idag var det seminarium 2 som handlar om barns utveckling, där vi skulle utgå från en film vi spelat in där ett barn leker. Där skulle vi knyta olika teorier med utvecklingspsykologi,aktivitetsvetenskap och anatomi. En i gruppen blev plötsligt sjuk imorse så jag fick även ta hennes del, som var lite problematisk eftersom vi inte riktigt visste vad hon skulle säga. Men det fixade vi fint och blev godkända:)

Efter skolan var det dags för rehab hos Galo igen. Måste ju träna hos honom varannandag nu för att få foten bra. Men idag la han märke till att Sabinas knän är väldigt ostabila så måste även stabilisera de med styrketräning. Suck säger jag bara!

Kvällen blev myysig, Emma och Lisa kom hit för att laga lite mat tillsammans och titta på film, fast det blev mer tv tittande. Får ju inte missa "halv åtta hos mig" och "Ullared" ;)

-Sabina-

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0