Uppföljning

Innan jag går och lägger mig...

Den 7/11 beskrev jag min diet a la Sabina och den har följts en del, eller iaf synderna, 1 alkohol, 2 mörk choklad och 3 om någon bjuder.

Ja efter att ha druckit alkohol varje helg, ofta två dagar. Bjudits på 8 omgångar av halv åtta hos mig, stoppat i mig en massa skit under jul och nyår, inte tränat varje dag. Så har det faktiskt gått bra!

Jag har gått ner 2 kg och några centimeter i omkrets..dock tror jag att det är de senaste veckornas förtjänst då jag har tränat och tänkt lite mer på vad jag har vräkt i mig. Positivt!

Träning får mig att må bra och på andra tankar!


-Sabina-

Måltid...

Den bästa måltiden efter träning:

(Yoghurt, frukt och en handfull naturella nötter)



Har fullt upp med att lägga matcher nu de närmsta dagarna till serien. Som tur är, är alla väldigt snälla och går med på att flytta sommarmatcherna till vardagar. Så nu efter mötet på onsdag ska det vara klart. I mars senare blir det att lägga b-lags matcherna.

I skolan är det mest grupparbete den här veckan samt två seminarium på torsdag. Innehållet i den här kursen, om jag inte har nämnt det, så är det hälsa/ohälsa samband med aktivitet i samhället. Även ett mycket internationellt perspektiv, som öppnar mina ögon för volontär. Tror nog det blir det i höst :)

Can´t stop thinking, can´t stop wondering, can´t stop the feeling...


-Sabina-

mot..

Åker mot Halmstad i helgen. En underbar fröken konstapel ska firas :)



-Sabina-

det finns inte mer...

Det finns inget mer att säga, det är över. Jag hade min chans och tog aldrig den. Jag var elak med mina handligar och det förstår jag nu, men jag kan inte ändra mitt beteende, inte mitt beteende som har varit. Jag kan bara ändra på det som finns framöver. Vi står nu olika, jag i ett hörn och du i ett annat. Men emellan oss kommer det alltid finnas något kvar, det som kallas känslor.

Det finns inget att kämpa efter från din sida. Jag tror det handlar om rädsla, en rädsla om att jag ångrar mig igen när du ger chansen. Men jag vill inte att du ska vara rädd, för mina känslor är sanna. Ingen annan än du!

Jag har ingen makt längre, jag flyter bara omkring i min tillvaro och vet inte vart jag ska ta vägen.

Jag förlorade dig, min vän, min framtid.


-Sabina-

älskade...

Tack älskade vän!



-Sabina-

Träning

Träning, ja träning är grymt bra. Träning ökar kroppens produktion av "må bra-hormon", som dopamin och endorfiner. Regelbunden träning ger oss en starkare, sundare och mer funtionell kropp och själ, som vi har glädje av hela livet. Mitt nyårslöfte var att gå mer på gym, idag tog jag första steget inne på Gerda år 2012, och fler ska det bli!!



-Sabina-

...

Jag vill inte tänka på dåtid eller framtid. I nuet vill jag leva..Men det är svårt att inte tänka på framtiden eller på det som kunde ha vatt...





Jag måste plugga.....



-Sabina-

ont..

På en kväll förlorade jag min vän och det gör så otroligt ont i mitt hjärta.....




And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken

In another life, I would be your girl
We'd keep all our promises
Be "us" against the world
In another life, I would make you stay
So I don't have to say
You were the one that got away
The one that got away


-Sabina-

suck..

Jag förstår inte..Varför kan jag inte sluta tänka på det?



-Sabina-

scones

Fick ett ryck idag när jag kom hem från skolan och gjorde egna scones med kesella! Tog 2 dl grahamsmjöl, 2-3 dl rågmjöl, halv burk kesella(1%), salt och 1 3/4 dl vatten. Blev väldigt gott :)

Idag känns det som om man har blivit påkörd eftersom jag har så ont i heeeela kroppen. Spelade cup igår och en massa matcher hela dagen. Men även fast jag är helt slut så ska jag snart iväg på träning.


Måste börja klura på mitt CV snart också:S

-Sabina-

I´m a wild one

Äntligen är de två tunga tentorna över. Och kanske var det den sista salstentan för alltid :) Termin 5 är nu över och jag blickar nu fram mot termin 6 och min sista termin på Lunds Universitet. Den 1 Juni, har vi vår sista dag och jag kan då identifieras som arbetsterapeut. Känslor? Vet faktiskt inte...

Har precis kommit hem från klassträff på Harrys, ätit god mat, druckit en massa vin och drinkar, samt skrattat och pratat! Hela 16 av 21 från klassen kom, så det var trevligt! Det är ovanligt många. :) Ska sova nu för att sedan åka till skolan och gå på T6:ornas redovisning av kandidat, som är obligatorisk..trisst! Sedan bli det bowlingmatch!

Natti Natti.


-Sabina-

Homeless

Pluggar för fullt in i det sista..imorgon är det första tentan och sedan på onsdag har jag den andra. Motivation behövs!


Varför är sanningen så svår att berätta?

Skön!

 

-Sabina-


övning övning..

Är helt slut och hes efter all övning inför uppträdandet på Connys examensfest, kommer bli galet bra!! :)

Tar bilen och åker hem mot Halmstad imorgon. Blir hejdå-kram till mormor, Candie och Sune, hemlagad mat och plugg. Sedan blir det Lund igen söndagkväll eller måndag.



-Sabina-

mat

Hej och välkomna till Sabinas matlagningstips! ;)

Dagens lunch: Krämig grönsakslax severad med ugnsbakad palsternacka.

Gör så här:
Koka broccoli, morot och gröna bönor i cirka 10 minuter.(eller egen valda grönsaker)
Fräs purjolök och paprika i en stekpanna.
Lägg all grönsaker runt om laxen i en ugnsbakadform.Salta och peppra!
Blanda creme fraiche, dragon, vitlök och riven ost i en bunke och häll över fisken.
In i ugnen i cirka 15 minuter.








 

-Sabina-


Chile

Precis hemkommen(eller ja en timme sen) från halv åtta hemma hos Malvina långt borta i Sölvesborg. Tog cirka 1 h och 15 min att komma dit. En liten och mycket trevlig stad faktiskt. Första tanken var att det i alla fall skulle bo cirka 50 000 människor där, men tydligen var det bara 15 000. Hon bjöd på chilensk mat som var väldigt god och väldigt mättande.

Så nu var alla länder gjorda! Emma började med Spanien, sedan var det Valle med Turkiet, jag med Grekland, Frida med Indien, Hanna med Ukaina och Isabel med Thailand. Det har verkligen varit intressant och smakrikt varje gång och nu ser vi bara fram emot nästa omgång med Brasilien, Italien, Cuba, USA, Ghana, Australien och jag fick Sverige. haha. Intressant :)
Så nu ska kokboken börja göras också med alla goda och smariga recept, blir ett fint minne och nästan som en examenspresent :)

Annars idag så har jag tentapluggat och tvättat. 2 tentor nästa vecka i sjukdomslära(barn och ungdom) samt arbetsterapi vid barn-och ungdom. Så det blir att råplugga nu dessa dagar.

•- - ♥♥♥ - -•

-Sabina-

baack..

Tillbaka till verkligheten! Nyår är över och jag kan äntligen få somna in i ro. Mellandagarna har varit tuffa och jag har sovit väldigt lite. Har haft svårt att somna in för att jag har varit rädd att jag har glömt något inför nyår och allmänt många tankar hela tiden. Men nu blev det väldigt lyckat med världens bästa efterfest, så nu sover jag igen.

Tentaplugget har börjat för fullt, två tentor nästa vecka.

Ikväll myste jag med Malinoch lagade god mat, åt gino och Fia som tittade förbi för lite mys...

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som vi gjorde ikväll, tårarna rann ner för kinderna! Bara välj er favorit!

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!




Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

-Sabina-


RSS 2.0