....

Är trött och arg, så det blir inte mer än såhär.


Pappa betalar.

Dumma dumma cykel. Jag cyklade i onsdags till träningen ute vid klostergården, som är andra sidan stan för mig och fick banne mig punka! Så efter ett träningspass fick jag gå med cykeln hem, tog 40 minuter. Trodde nästan det skulle ta längre tid, men hittade mina genvägar :)

Iaf, bestämde med pappa att han skulle komma ner så att jag skulle kunna lämna den där dumma cykeln till Biltema eftersom den har börjat rosta redan. Köpte cykeln för 2300 spänn i september och den har redan börjat rosta och ekrarna har gått av! Det är dålig kvalité!
Så igår fick jag fint besök av mamma och pappa. Först fick jag och pappa köra iväg med cykeln, sen försökte pappa fixa min diskmaskin som gått sönder, men kkunde inte. Så nu måste jag diska för hand också. Nu går allt sönder hos mig:( Så det fick bli tröstmat på Valvet, passade på att ta bland det dyraste såklart och det var jätte gott. Som sagt gratis är alltid gott. Så när vi sedan skulle hämta bilen för att åka hem satt det visst en lapp i fönstret, BÖTER!

Opps, glömde att vi är i en annan stad. Här måste man betala på kvällen! Så det blev en dyr kväll för pappa ;)

Idag har jag en ledig dag, underbart! Så får bli city i eftermiddag och ett snack med tränaren. Ikväll kommer faster och farbror ner från Stockholm, så de bjuder på middag i Malmö :)

-Sabina-

Bowling

En annorlunda dag idag. Satt först och pluggade i två timmar på Malmös högskola. När vi tröttnade på det fick de bli Entré istället. Så det slutade med att vi spelade bowling klockan 14 idag. Kan ju säga att vi var ganska ensamma ;)





Fick bli lite fika efter!

SNÖ!

18.50. Lund


19.10. Lund



Tack för att det försvann snabbt!

Dagens kompis?

En bra helg fast tröttsam, är tungt att spela 180 minuter och köra bil fram och tillbaka. Men vann båda matcherna, så det är glädjande! :)

Ikväll ska Lina firas med hennes kompisar, och vet ni vad? Joo jag är bjuden ;) wiihoo. Men jag måste arbeta för att få komma, två pajer ska göras som hon sedan ska bjuda på. Schysst deal va? haha
Nää men Lina har tenta just nu och hinner inte baka, så jag ställer upp och hjälper henne. Är jag inte dagens kompis?


Sabina, dagens kompis?


-Sabina-

matchhelg.

Idag är det match nere i Skånelandet. Gick upp vid 9 för att äta en rejälfrukost och hade tänkt sova om efter det, men är rätt pigg nu så det får bli plugg. Vid 12 ska jag få i mig lite kolhydrater, pasta och köttfärssås! Ska spela på en ovanlig position(vänsterytter) idag så jag behöver verkligen så mycket energi som finns. Efter matchen blir det lagfest med herrarna, så det gäller verkligen att vinna så att det blir en trevlig kväll:)

Imorgon ska jag upp till Halmstad igen för ännu en match, den här gången med OIS mot Trönninge. För er som inte vet är jag utlånad till de och ska spela matcher när de behöver mig. Så det blir ett evigt flängande, men vad gör amn inte för den lilla bollen!

See yaa later alligator!

-Sabina-

Bilen..

Halmstad igen. Denna gång för att lämna bilen hemma. Även att göra klart min inlämningsuppgift som ska in på fredag. Ska snart iväg till mormor för en intervju och sedan promenad vid havet med lilla vovven Candie som är nyklippt :)

Det är underbart med solen och speciellt nu när man är här där det finns underbara promenadstigar. Det finns det inte i Lund!

Något att skryta med är att i tisdags gjorde jag en stor chiligryta och den blev super-duper god! Gör det om ni orkar!

Så här söt är hon!






Luffarslöjd

Helgens match blev tyvärr förlust..För min egen insats, gult kort och ett snyggt frisparkmål! Så leder både busligan och målligan..jaja vad gör man! Sjöbo som vi mötte är tippade etta i serien och vi är nykomlingar så är ändå nöjda med 1-3. Då sista målet gjordes vid 1 minut kvar av match. Saknade även två huvudspelare på plan så det går nog bättre nästa gång!

Idag har vi pysslat hela dagen i skolan. Ibland kan man uundra om denna utbildning är skämt eller inte..Började med att hålla på med luiffarslöjd i tre timmar, ni som inte vet vad det är kan ni se bilden nedan!
Sedan på eftermiddagen hade vi skötselaktiviteter i tre timmar med fruktsallad till fika. Då provade vi på olika aktiviteter, så som att stryka, dammsuga, borsta tänderna. Allt för att tänka på de olika delmomenten man gör vid aktivteten, analysera resultaten med fyiska och sociokulturella aspekter.
Flummig utbildning? Javisst!

Nu ska jag iväg på träning!

-Sabina-

Min kreation av luffarslöjd!


Yiming

Tåååårsdaaaagh! Och det betyder tvättdag för min del. 3 maskiner går igång idag, och är till och med så duktig att lakanen tvättas!
Har även varit i skolan och övat på vår lilla sketch som vi ska göra imorgon på seminariumet. Jag ska vara patient Ulla-Bella som har höftbensfraktur. Spännande, javisst!


Tittade precis på Ellen och fick upp ögonen för den här söta killen. Han är 4 år och är grym på att dansa, helt sjukt! Yiming Wang, kom ihåg det namnet!


mmm

Underbar låt och video gjord av brossan!


Plånbok?

Efter tjat från många får jag komma tillbaka från min paus! Har inte haft ork och lust att skriva dessa veckor. Först var det praktik i tre veckor och sedan har det varit påsk. Men nu när jag är tillbaka till det vanliga livet igen för det uppdateras!

Idag har det varit plugg från 9 - 15 med lunchpaus :) Tankespridda jag glömde hela plånboken hemma i halmstad så har kört runt och parkerat bilen utan körkort och utan att betala paarkering. Lite testning, men det funkade..Inga poliskontroller och inga parkeringsavgifter. Så idag kan man kalla min dag SPARA-PENGAR-DAG! ;)
Som tur är skulle mamma ändå ner idag till skåne eftersom hon ska hämta mormor,morfar och candie på kastrup. Så jag kommer bli rik igen ikväll! Men efter funderingar så kanske man ska lämna den i halmstad och leva på det man har så är man kanske uppe i en miljon snart, vem vet! Man kan ju drömma helt enkelt.

Så nu sitter jag och väntar på mamma, får nog bli en vända till Ilva eller någon annan möbelaffär. Hoppas även på en mataffär så att man får lite gratis mat i skåpen..

Ska nog ta med en liten vila nu..blev mycket igår, först match med OIS kl 14 och sedan träning i Lund kl 20. Pussst!

-Sabina-

RSS 2.0