det är över..

Äntligen är tentan inlämnad! Idag har jag även fått sova ut, som jag behövde. Ska iväg snart för den internationella dagen på skolan, där vi ska lyssna på personer som varit och pluggat i andra länder.

Igår var det match igen, blev 2-2. Och är nöjd med 1 poäng, men hade varit bra med 3. Då skulle vi har varit klara för div 3 nästa år. Men en match är kvar i helgen och det är då det gäller!!!
När jg kom hem igår hade jag och Frida vår sista date(kväll). Det var tända ljus i hela lägenheten och hon hade lagat pannkakor med glass, banan och hallonsylt. Och även en stor godispåse :) Hon är bra hon Frida :)

-Sabina-

ignoreras...

Här hemma i Halmstad och varit det nu sen Fredags. När jag väl kom över tröskeln in till det kärleksfulla huset möttes jag av tårar och kramar. Hur kan signaler ibland ignoreras?

Tenta ska in imorgon och jag känner att jag mår bra igen. Några dagar till hade inte varit fel, men livet kallar i en annan stad.


Familjen gör mig glad.






-Sabina-

a la..

Precis ätit en god middag. Blev  Sabina och Frida a la köttfärssås idag, smarrrrigt! :)

igår vann vi igen! :) Så underbart!!! Nu börjar det bli riktigt säkert och det är en underbar stämning i laget.
Ikväll är det ännu en match, i form av korpen! Ska spela i mixed seriern tillsammans med några från laget och även från herrlaget.

Dagarna spenderas mycket framför datorn och fotbollsspelande. En hemtenta ska in på onsdag och det är många matcher framöver.

Dagens skratt:



Nu blir det lite plugg för att sedan ladda inför korpenmatchen!

-Sabina-

Blått!!

Blått ska det va och blått kommer det att vara! :) Har genomgått mitt första val, och som det ser ut blir det som jag vill! Har spenderat valvaka med Lina ikväll. Lagat lasagne och myst framför tvn, dock blev det mest zappandes mellan valet och film.

Idag har jag även hunnit plugga en liten stund med Hanna och Frida. En hemtenta är pågång och det behövs lite tänkande från andra. Så nu har man lite mer koll på läget. Hann även med en fika, där vi planerade lite projekt inför hösten. T.ex. göra aktiviteter efter alfabetet. Börjar med en aktivitet som börjar på A, sedan B, sedan C och så vidare tills bokstaven Ö. När vi ska börja vet vi inte än, men snart förhoppningsvis. Även ska "halv åtta hos mig" påbörjas, har snackat om det här väldigt länge nu och äntligen har vi bestämt när!!

Igår målade vi Fridas cykel, den blev otroligt fin! Sopsäckar och plastpåsar som klädsel och hubba-bubba tuggummi i munnen gjorde att vi var oootroligt snygga :) Sen blev det matlagning, SPA-kväll, vin och sedan en liten barrunda. Mycket trevligt :) Får inte glömma att vi vann även vår match igår, 4-1 och jag gjorde mål :)


Frida


Hanna


-Sabina-

pusst...

Veckans slut närmar sig och det är äntligen helg!! Dock menas inte helg pluggfritt, hemtenta och seminarium står på schemat. Idag hade vi föreläsning om vuxenhabilitering och ADHD och Autism i vuxen ålder. Väldigt intressant, men krävande att ha två långa föreläsningar en fredag. Fick även möjligheten att träffa en person som har diagnosen aspergers syndrom och damp. Det var lärorikt! Kan iaf erkänna att den här terminen är den mest intressanta terminen eftersom vi läser sjukdomslära. Det är många frågor som sätts på svar!

Ikväll var det tänkt att jag skulle plugga eftersom Frida är på sittning. Men orkar inte, så ska alldeles strax cykla ner till Frida H och tillbringa min kväll där med lite mys och snack! Även lite idol står på schemat, Fridas brossa är med så ska bli intressant och se hur långt han går i tävlingen. Frida vill nämligen inte säga. Han är iaf sjukt bra, kolla hans audition här:




Annars, hmm..datorn är fortfarande pajj. Frida är dock snäll nog och låter sin dator vara kvar här över helgen när hon åker hem. Och tack för det, eftersom jag måste verkligen plugga med en dator i knät!

Imorgon är det åter en viktig match! Måste vinna nu dessa två som är på gång för att klättra upp i serien och för en säker plats. Så det är bara att ladda och ladda och verkligen ge järnet imorgon! Efter matchen så ska jag, Frida H och Hanna måla Fridas cykel :) Sen blir det dricka på kvällen, vart kvällen leder får vi se :)

Känner att det börjar bli lite jobbigt att alla heter samma namn. frida och frida. Hanna och Hanna. Louise och Louise m.m. Tur att vissa har smeknamn iaf :)

Kram från
Er största idol Sabina!

Hatar hatar hatar

Får inte säga detta ordet, men jag gör det ändå för jag är riktigt förbannad! FAAAAAAN!

Jag hatar verkligen tekniska saker, som inte fungerar när man vill. Nu har min dator ännu en gång pajjat! Fick tillbaka den för 1 vecka sen efter att den varit på lagning i 3 veckor. Då byttes hela modemkortet ut eftersom den då inte gick att starta. Nu då, joo men då har antagligen nätverkskortet pajjat!!! Jag orkar verkligen inte med detta.
Som tur är har jag Fridas dator här, men inte länge till. Hon flyttar ju snart och datorn kommer väl antagligen behöva lagas i 3 veckor igen!! FÖÖÖÖÖRBANNAD!!!

Sabina.

Dagens fråga!

Orkar man med 7 matcher på två veckor? :S




Hallå i stugan!!!

Nu var det ett tag sen jag skrev här! Men det skulle ju vara om mitt liv i Lund och jag har ju varit i Halmstad hela sommaren så! Sen att jag har varit i Lund 3 veckor, är en annan femma ;)

Skolan har kört igång rejält och jag har nu påbörjat min tredje termin här i Lund. Det sägs att T3 är den tuffaste och det börjar märkas. Förutom när man sitter 6 timmar och syr en vetekudde, men det är normalt på den här utbildningen! Den är väldigt vacker om någon undrar, kanske någons julklapp ;)

Annars flyter livet på. Frida är min nya sambo, som ska bo hos mig tills hennes lgh är flyttklar! Och det är inte illa med lite sällskap, har många mysiga kvällar tillsammans :) Så det kommer bli väldigt ensamt när hon flyttar!

Mer nytt??? eeh, fotbollen är igång och vi har plockat 7 poäng på tre matcher och börjar klättra i seriern. Med Ois har jag ju spelat med under våren och sommaren och även det kommer att fortsätta nu under hösten. Så kommer bli 3 matcher vissa veckor!

Är även ny Klubbförman med Hallands. Ansvarar tillsammans med två andra olika klubbkvällar på Hallandsnation. I lördags hade vi "White night" och det gick galant. Kaaatscchiiiing!

Nu ska jag sitta och plugga en stund för att sedan träna med Hanna på gerda! Första gången i höst...

Ses snart igen, tror jag :)

Sabina

RSS 2.0