pusst...

Veckans slut närmar sig och det är äntligen helg!! Dock menas inte helg pluggfritt, hemtenta och seminarium står på schemat. Idag hade vi föreläsning om vuxenhabilitering och ADHD och Autism i vuxen ålder. Väldigt intressant, men krävande att ha två långa föreläsningar en fredag. Fick även möjligheten att träffa en person som har diagnosen aspergers syndrom och damp. Det var lärorikt! Kan iaf erkänna att den här terminen är den mest intressanta terminen eftersom vi läser sjukdomslära. Det är många frågor som sätts på svar!

Ikväll var det tänkt att jag skulle plugga eftersom Frida är på sittning. Men orkar inte, så ska alldeles strax cykla ner till Frida H och tillbringa min kväll där med lite mys och snack! Även lite idol står på schemat, Fridas brossa är med så ska bli intressant och se hur långt han går i tävlingen. Frida vill nämligen inte säga. Han är iaf sjukt bra, kolla hans audition här:




Annars, hmm..datorn är fortfarande pajj. Frida är dock snäll nog och låter sin dator vara kvar här över helgen när hon åker hem. Och tack för det, eftersom jag måste verkligen plugga med en dator i knät!

Imorgon är det åter en viktig match! Måste vinna nu dessa två som är på gång för att klättra upp i serien och för en säker plats. Så det är bara att ladda och ladda och verkligen ge järnet imorgon! Efter matchen så ska jag, Frida H och Hanna måla Fridas cykel :) Sen blir det dricka på kvällen, vart kvällen leder får vi se :)

Känner att det börjar bli lite jobbigt att alla heter samma namn. frida och frida. Hanna och Hanna. Louise och Louise m.m. Tur att vissa har smeknamn iaf :)

Kram från
Er största idol Sabina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0