frisk igen..

Nu är jag frisk igen och har precis slagit mig ner efter träning, dusch och mat :)
Den här veckan har det spenderats väldigt mycket tid i min lgh pga rapportskrivning och sjukdom, som för övrigt suger!

Men jag hade en helt underbar helg! Fredagen var kanske inte så rolig eftersom det var ännu en gång dags för jobb, fast denna kväll gick undan som tusan. Hade ju sällskap på jobbet av Lisa, Emma, Hanna och Valle..och även Malin stod och gav mig sällskap..Eftersom alla 5 känner mig fick de självklart gå in gratis ;)

Lördag var en underbar dag..först låg jag och sov lääänge, tittade ju faktiskt på Os invigningen så det blev en sen natt. Sen på kvällen åkte jag, Emma och Vanessa hem till Hanna i Malmö. Där lagade vi jätte god mat och tittade på melodifestivalen tillsammans med hennes pojkvän och hans kompis. Och ja Eric jag låter dina kompisar vara ;)
Hanna bjöd på sin egna speciella drink och kvällen avslutades med en timme på malmö central eftersom tåget hade tekniska problem. Men med trevligt sällskap gjorde detta inget ;)

Söndag dåjaa! Lisa var ju hemma i Lund på besök denna helg, så söndagen var min :) Lisa kommer över hit på eftermiddagen för lite kaffe, snack och nötter. Efter en stund kom även Louise över med en påse godis,mumms!Vid sex tiden begav vi oss med bussen, Louise till träning och jag och Lisa för handling av mat.
Söndagskvällen var det dags för SPA kväll;) Först lagade vi ännu en gång god mat med panacotta till efterrätt för att sedan sätta på oss ansiktsmaskerna och mysa i soffan!

Sen var det ännu en gång dags för att säga hej då till Lisa som åkte tillbaka till Linköping :(

Imorgon är det först seminarium sen tar jag tåget till Halmstad på kvällen. Är ju dags att hämta sommarkläderna och även passa på att fira mamma innan man åker till mormor, morfar & söta underbara Candie på Teneriffa!!

-Sabina-

Jag och Lisa på vår underbara nollning!

humor...

Okej visst den är gammal,men det här är Sabina humor!! haha


Teneriffa

oooh yeees!!!

Den 21 -28 feb kommer Sabina Andersson vara i soliga Teneriffa och gotta sig med sina morföräldrar! Känner verkligen att jag behöver denna resa för att få tillbaka energin, har ju inte haft nått ledigt alls sen jg började plugga..När jag var hemma i julas jobbade jag eller pluggande så då blev det verkligen ingen vila. Men nu så, trots att det bara är en vecka när jag brukar vara där 3 veckor så ska en vecka bli så jääkla underbart!

Det ändå som tar emot är att min söta underbara Heidi skulle hälsa på mig den helgen när jag ä borta, men jag hopas verkligen du har förståelse..kommer finnas fler underbara helger som vi kan umgås..lovar att ta igen det!!!

Nu kommer jag mormor!!



-Sabina-

Känslan..

Den här underbara låten får beskriva hur det känns idag..


Sista dansen

Helt sjukt!!! Slutet: inga kommentarer!


 


Teneriffa

Om resan till Teneriffa fortsätter...

Mormor till mamma: "Om Sabina verkligen vill komma kan jag hjälpa till att betala"

Hmm...funderar starkt på att boka biljett imorgon!

Saknar ju denna underbara vovve som njuter av solen där nere!


-Sabina-

så..

Nu har jag sagt upp mitt medlemskap på Tylösand GK. Känns sjukt tråkigt eftersom det inte var så länge sedan jag väntade i 13 år på att komma in där..men att betala så mycket pengar när jag inte ens vet om jag kommer att bosätta mig i Halmstad känns tungt! Så får bli att betala att spela där istället när jag vill..

-Sabina-


kåt ren..

Kolla detta! haha

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article6486850.ab

Vintersol!

Nummer 3 som jag har bestämt mig för är klart! Det blir praktik i Halmstad, så 8 mars - 25 mars blir det gratis mat:)
Får ju inte glömma att berätta om "Vintersol", det är ett rehabcenter som ligger i Teneriffa och skolan har kontakter där så att man hade kunnat få praktik där! Så i termin 4(nästa vår) har vi 5 veckors lång praktik och jag ska försöka få den i Teneriffa, har ju redan boende hos mormor och morfar såfall så blir ju inga kostnader..låter inte det underbart?? Sol och mys i 5 veckor:D

Dock skulle jag ta tag i mitt sunda liv, men det sprack lite igår när Fia,Lina och Elin var här..först blev det pizza med Fia och sen kladdkaka med glass och bär till efterrätt..Men vad gör man inte för lite gott i magen;)

Inatt sov Elin hos mig:) Hon har ju börjat sjukgymnast utb. här i Lund och går på samma skola som mig:):)

Har precis suttit och lagt in lite på vår power point presentation som vi ska ha på måndag, den är redan 60 sidor och den är inte färdig än, är nog den längsta presentationen jag har haft:S Men innan dess så blir det Halmstad till helgen, ska intervjua Eva om hennes dagliga aktiviteter m.m. Ska bli intressant:)



Liis, prinsessan och grodan är vårt;) haha

-Sabina-

Saknar er!!!


nu så har..

Jag har bestämt mig för att..


1. Säga upp mitt medlemskap på tylösand..har inte råd att betala 13000 nu och sen 5200 varje år!

2. Spela med Ois i sommar och det är Eva Andersson väldigt glad för!

3. Ta min praktik i Halmstad under tre veckor i mars!

4. Försöka ta en sista minuten resa till Teneriffa den 19-26 feb.

5. Skärpa mig med mitt sunda liv, nu har det varit alldeles för mycket godis!



-Sabina-

RSS 2.0