Vägledare

Efter ett långt samtal med min trogne vägledare (eller som vissa tror är min mamma) gav hon mig upplysningen om bubblan som man lever i som student, att hur bra man egentligen har det under den tiden. Det slog mig, snart är den bubblan sprucken och livet ska formas..Dessa månader framöver ska jag verkligen passa på att njuta och ha sjukt kul! Så kul som vi hade igår exempelvis. Inget slår en HNFF fest och inte personerna som medverkar i den här underbara klubben heller. Ångrar inte en sekund av att jag började där.  Tillsammans är vi oslagbara ;)

Igår formulerade jag ett mål, målet var: "Ska inte vara bakis dagen efter"...Och tro det eller ej, jag klarade det! Visst trött har jag varit, men vem är inte det dagen efter? Så idag när Hanna kom för plugg kunde jag medverka. Skulle egentligen pluggat en hel del, men blev mer av semlorbaket, middagsmys och tv tittande. Det är ju så det ska vara, får ju inte bara göra tråkiga saker tillsammans. Måste ju ha lite positiva upplevelser från vårt kandidatarbete :)

Imorgon är det uppstarten på 6 långa veckor med självständigt arbete med kandidaten, äntligen ska den bli färdig! Ska bli så skönt att slippa cykla till skolan och istället kunna plugga vart vi vill.  Populära ställen för oss är: AF-borgen, Orkanen(Malmö), på något fik, SOL eller UB och om det är fint väder så sitter vi gärna ute:)

I veckan ska jag även på två intervjuer, en i Halmstad och en i Helsingborg. Håll tummarna :)

Hanna



-Sabina-

Dagen efter

Smoothie och en film. Perfekt för en dagen efter!



-Sabina-

cykel faan

Kan inte någon sno min cykel så att jag får en ny?
Inte kul när bara högsta växeln funkar....


-Sabina-

Helgen

Helgen har passerat och vilken helg!!!

Fredag satt jag först med Hanna och gjorde lite analys på kandidaten. Sedan begav jag mig till Frida och myste med henne, Lina och Bumbii. Otroligt kul att mysa med Bumbii igen, tillbaka till gymnasietiden ;) Och Frida, ja hon bjöd verkligen på sig själv, riktig underhållning ;)

Lördag började med träningsmatch som vi vann med 4-0. Klockan 13 invaderade halva gamla styrelsen min lägenhet med att käka tacos, göra t-shirtar och klä ut oss till 5-kampen mot nya styrelsen. Som vi utklassade de i alla lekar!! Vårt glada humör, fantastiska kläder och snygga dansen gjorde allt ;) Efter alla lekar och stojj på Klostergården gjorde vi oss sedan iordning för kvällens fest. Som slutade i en galen kväll med alldeles för mycket alkohol, men kul hade vi :)

Söndag fick jag äntligen träffa efterlängtade Malin, dock en halvtimme. Men att få en så underbar kram gjorde min dag :) Somnade sedan vidare i min bakfylla och fy vilken bakfylla. Conny bjöd på mys hemma hos honom på kvällen med tacosgratäng och hemmahjord glass, mums :)



-Sabina-


jobb

Jobbansökan är på full rulle just nu. Har än så länge skickat iväg 10 ansökningar och 1 har redan hört av sig för intervju. Det är Halmstad kommun, så en intervju ska imorgon bestämmas. De andra städerna som jag har sökt till är Laholm, Båstad, Helsingborg, Landskrona, Lund, Lomma och Malmö. Kvar är Hässleholm och Spenshult(Oskarström). Kommer bli intressant! Dock ett svårt beslut som kanske måste tas senare den här månaden eller i mars vart jag ska ta vägen?!?

Usch, ångesten och paniken börjar krypa fram....



-Sabina-

reklam..

Så söt reklam och med en bra låt.

 

-Sabina-


23.48




Jag vill ha dig i mitt liv....




-Sabina-






tvåa

Spelade cup i helgen, kom tvåa..Woop wooop!



-Sabina-

My wish

My Wish:

I hope the days come easy and the moments pass slow
And each road leads you where you want to go
And if you're faced with the choice and you have to choose
I hope you choose the one that means the most to you
And if one door opens to another door closed
I hope you keep on walkin' 'til you find the window
If it's cold outside, show the world the warmth of your smile

My wish for you
Is that this life becomes all that you want it to
Your dreams stay big, your worries stay small
You never need to carry more than you can hold
And while you're out there gettin' where you're gettin' to
I hope you know somebody loves you
And wants the same things too
Yeah, this is my wish


-Sabina-



cupilicup

Ikväll har vi spelat cup nere i Skurup, 7-manna på en 9-manna plan med 11-manna mål..komplicerat eller hur? Vann alla tre matcherna, så nu blir det finalspel på söndag. Det betyder att jag får en lugn helg utan alkohol, det var länge sen!! Hoppades nästan att vi skulle förlora så att inte helgen skulle sluta så här. Men får sällskap av underbara människor, på kvällen imorgon blir det uppladdning i form av mat, spel och mys med Lina, Lollo, Fia, Anna och Lundberg..

Imorgon ska jag först till Malmö och spendera dagen där med Hanna och Emma, myys :)



-Sabina-

möte

Blev bortskämd igår av Conny, som bjöd på vin, ost, kex, vindruvor och en bra film. Det behövde jag :)

Idag har jag varit i skolan hela dagen och pluggat, men mest blev det snack med Lollo. Kom nu precis hem från spelordningsmöte i Malmö där vi nu har lagt alla matcherna i serien. Nytt för i år är att om man vinner eller blir tvåa i serien så kvalar man om en plats i div.1...Helt sjukt!

Dags för sömn, blir tidig morgon på gymmet!


-Sabina-

RSS 2.0