väntan..

Nu sitter jag här i min lilla lägenhet och väntar på att klockan ska slå 19. För då får jag äntligen träffa Heidi och antagligen Fia! Fick ett sms förra veckan att jag skulle vara klar klockan 19 den 25 oktober..så det här ska bli väldigt intressant och jag är jätte nyfiken!

Och för er som inte vet(eller glömt) är det ju min födelsedag imorgon! Och allvarligt talat känns det inte särskilt speciellt. Vet inte om det är för man inte fyller jämnt, eller att man börjar känna sig gammal och känner pressen av vuxenlivet! Eller helt enkelt att man inte kommer få sång och presenter på morgonen på sin dag som alltid annars har fått..gissar på det sista;)

Hoppas ni får en trevlig kväll, för det vet jag att jag kommer att få!!!


-Sabina-


Micke & Molle



Molle, du är min bästa vän :)

kvällen...




Vad ska jag vara????





JOoo men, Legally Blond :)

helgen..

Ännu en helg har gått och det var en underbart rolig helg! Det var länge sen man skrattade så mycket på en fest :) Kanske blev lite för mycket shottar med Linda och Matilda, men äsch jag kom ju hem! :) Blev till min förvåning Årets spelare"Stora dribblen" i Ois, och det tackar man och bugar för :)

Nu här i Lund händer det inte så mycket, sitter och pluggar till den stora tentan för det mesta :S Fotbollen har uppehåll, så det blir pass på Gerda. Men på fredag efter tentan är det TENTAFEST! :) Med L-tema, någon som har ett bra tips?

-Sabina-

20.57

Onsdag kväll och man borde egentligen sitta och plugga lite. Men kan inte sluta tänka på helgen. Imorgon åker jag hem mot Halmstad och helgen bjuder på fest och skojjigheter. Fredag blir det att fira kusin Emil som fyller hela 18 år! Sedan lördag är det dags för lagfest! Tror att kvällen kommer att bjuda på många roliga stunder och ska bli kul att se alla igen! Ska även ha ett tal till Eva som jag nu sitter och tänker lite på. Är rätt nöjd med det just nu, men vet inte om jag ska blanda in fler från laget i det. Får klura vidare...

Hoppas även att jag hinner träffa de underbara vännerna i staden, ni saknas!!!

Idag haar det varit en lång dag, 8.30 - 16.00. Dock räddades den av att fler än jag var flamsig. Psykiatri är verkligen intressant, men blir lite tjatigt när det tjatas om självskattningskalor och läkemedel. Unipolär, bipolär, mani, hypomani, dystemii, schizofreni blablablaaa..många namn att lära sig på kort tid..Men bra koll på återfall,återinsjunkning och remisson iaf :)

Kvällen avslutades med ett träningspass med Hanna på Gerda.

-En stjärna som aldrig släcks!-


-Sabina-

Att minnas...

Vilken kväll!






Aldrig kommer denna kväll att glömmas!


-Sabina

dagen..

En händelserik dag inne i lägenheten :) Tvättade i några timmar på morgonen och satt en del framför datorn för att komma på lite jäkelskap till lagfesten nästa helg. Efter och under tvätten pluggade jag lite, för att sedan vid 14 åka iväg på stånggympa. Ett lagom tempo pass med bra musik! (+Snygg kille)..sedan blev det plugg igen för att sedan ta cykeln till affären. Ikväll blev det fläskfilé i salviasås med ugnsbakad potatis/morötter/palsternacka. Mummms! Vilken feeest :) Sedan dess har jag tittat på greys, gossip girl och smallville. Nu blir det väntan inför korpen matchen....

Gjorde en grymt god smoothie också som jag ska ta efter korpenmatchen. I den är det:

Blåbär/hallon
banan
kesella
havredryck
krossade linfrön
havrekli
honung
kardemumma

Grymt gott!


-Sabina-

underbar röst..


tvättdags..

Tusan också....
tänkte vara duktig idag och gå upp tidigt för att tvätta. Så trodde att passet skulle vara 7-12, som det brukar vara de andra dagarna! Meen Neeej, på söndagar är det första passet 10-14. Så efter att pillat på massa knappar nere i tvättstugan(nära att ringa vaktmästarn) så tittade jag ännu en gång i boken, 10-12!! Och strömmen sätts inte på förrän dess, så får sitta här och vänta ett tag till. Får läsa lite ur psykatri boken.



-Sabina-

16.25

Igår fick man träffa på gamla kursaren Louise. Väldigt kärt återseende, där 1 års gamla minnen kom upp igen. Luleå är alldeles för långt bort, men hoppas på ett nytt återseende igen. Sedan blev det skolan med 3 timmars föreläsning om psykatri. Ännu ett intressant ämne, som sätter många frågor på svar. Tenta börjar närma sig och det är en stor på både psykatri och neuropsykologi. Ajaj, hur ska detta gå??

Dagens samtalsämne på lunchen idag, var Kungarna av Tylösand. Vilket skämt asså!! Att man kan ställa upp och visa sig i det. Speciellt personen igår(som man för övrigt vet vem det är) återkommer och är allmänt patetisk! Men det som är läskigt är att man fortsätter att kolla. Men det är bara för att man vill se vilka från Halmstad som skämmer ut sig!

Ikväll blir det två korpenmatcher. Först med Team Snorre, där vi bara ska vara tjejer mot ett mixed lag. Tror vi vinner faktiskt ;) Sen blir det inhopp istället för Angelic med San Marino, som är i samma serie.

-Sabina-

fotbollen

Nu är fotbollen över, eller iaf serien. Blev 8/12 med Hallandsnation, efter att legat sist efter vårsäsongen avsluta med att vinna 6 matcher, 2 oavgjorda och 3 förluster. Med målskillnad 30-32,  Vilken höst! :)
Men OIS hamnade vi på tredje plats i den halländska serien. Avslutades tyvärr med en förlust utan mig, men en helt otrolig säsong. Nykomling i 4an och med 43-21 i målskillnad. Undra vem som vann denna säsongs måltävling.

Fotbollen fortsätter dock. Spelar korpen inomhus, torsdagar och söndagar och sedan en cup i november. Därefter blir det Student SM i början av december och även Gislaved cup. Men nu behöver jag vila, det är jag värd!!!

Nu blir det tillagning av Biff Stroganoff. Sedan mys hemma hos Lina med att kolla starten av Desperate :)

-Sabina-



Elvis i glada Hudik

Detta är ett klipp från Elvis i glada Hudik och det är bland det bästa jag sett på länge! Tips, se hela programmen!

RSS 2.0