Dagen före karneval!

Solen skiner och de är varmt! Helt otroligt..
Ska snart iväg till snabbhetsträning med the coach.oh hur underbart är det inte att träna ute när solen skiner:)
Upladdning pågår med en liten fruktsallad som består av banan,päron och vindruvor.

Ikväll är det picknik på Lundagård för förkarneval, typ! Tyvärr ska jag jobba på Hallands hla kvällen, så det mysiga missar jag! :( Men imorgon drar den stora LundaKarnevalen igång. Trodde inte det skulle var såhär stort som det är. Hoppas mamma och mormor kommer ner på söndag så att dekan få se hur stort det är!

Dags att bege sig!

Undra om personer kommer gå runt såhär som de gör i Spanien ;)

-Sabina-

här var det torrt!

Förlåt för torkan..

Men nu ska jag faktiskt iväg till Östgötas nation och äta god middag och sedan spela biljard tillsammans med the girls.

-
Sabina-

Betty..

Jag älskar Betty White.


Betty hs Ellen, det bästa är i slutet!

Önskar hon vore min extra mormor.

underbart

Idag har Styrbjön namnsdag! Vem tusan döper sitt barn till det???

Är så underbart skönt just nu, för jag behöver inte plugga på hela veckan! Så jag sitter nu med att göra en spellista till lördag då jag är ansvarig för Lovebar på Hallandsnation. Ska bli kul att göra lite goda drinkar.

Åker med pappas tåg till Halmstad på onsdag och innan dess blir det match på tisdag och en föreläsning på onsdag..Ska även hälsa på Anna på bb som fick en liten pojke igårnatt!

Så jaa,behöver ni hjälp med något är det bara att fråga, har mycket tid över ;)
-Sabina-

Ensam kväll

Ibland är det faktiskt riktigt skönt att ha en ensamkväll..har hunnit med rätt mycket faktiskt. Har kollat på de två twilightfilmerna, haft Spa halvtimme där jag hade ansiktsmask och gjorde iordning mina fötter. Jag har pluggat och nu ska jag mysa med ännu en film med tända ljus runt om i helal ägenheten..Visst hade det vait mysigt att kunna dela denna mysiga dag, men när alla är upptagna och på andra håll så får det bli såhär.

Imorgon är det extra träning och box med Lina :)


-Sabina-

Rent a ....

Idag är det en sakna Lollo dag!


fruktfat

Så här ska ett fruktfat se ut! :) Undra om Lina är sugen på fruktsallad ikväll..


OTIPM

Sitter här i sängen med kopp kaffe i handen och skriver det sista på inlämningsuppgiften. Den var faktiskt svårare än vad jag hade trott, eftersom arbetsprocessen(OTIPM) är så svår formulerad. Nu hoppas jag bara att de kommer förstå min förklaring, som jag inte riktigt är nöjd med. Men men, om ni är intresserade om vad jag håller på med så sök efter OTIPM på google och försök formulera det själv så ska ni få se. Jaja, jag är inte bitter inte!

Ska iväg snart till skolan för basgruppsmöte. Har inte lagt ner så mycket tid på det, men jag kan nog komma med i diskussionen än då, brukar vara bra på det! :) Sedan kommer pappa med sin vän som ska fixa min diskmaskin så att jag slipper diska för hand. Får la gå och köpa något att fika till de, eller så kränger vi några pizzor till lunch.

Efter den här dagen, har jag nästan inget att göra förutom att opponera på en medstudents arbete. Men det kommer gå snabbt, är ju trots allt Valles arbete. Inte mycket fel där inte, hoppas jag :)

Skulle egentligen spelat två matcher denna helg, men sen helt plötsligt gick det från 2 till noll. Men nu blir det match ändå på fredag mot Olympic, är tydligen en såndär hatmatch, så jag får väl ta ut min aggresivitet på planen. Kan bli ruggigt bra på det ibland, ni som alltid ser mig som en glad människa med alltid humöret på topp borde kolla en match när jag spelar. och speciellt om det är en såndär hatmatch.

Dags att bege sig!


-Sabina-




Me like!


Bag-in-a-bag

Valborg! Säger bara såhär, har aldrig varit med om något liknande! Helt sjukt och en underbart rolig dag!

B for a bag B for a bag, B for a bag-in-a-bag...nananana..it's a bag in bag,it's a bag in bag! haha

Är helt slut nu efter denna helg. Blev vinst med Ois i lördags, 2-0. Sen blev det vilostund i soffan hemma i Halmstad för att bli väckt av kusin Einar. Han har lärt sig att cykla nu utan stödhjul, så duktigt! Glömde ju tyvärr de coola spider-man solglasögonen i Lund, så de får han en annan gång. Sen på kvällen kom mormor och morfar över för att äta pappas a la planka. Mumms! Sen blev det mys med Frida och Lollo framför en film:)

Söndag fick bli min sova ut dag, underbart! Sen var det fika hemma hos Malin med henne,Frida och Elin. Det bjöds på chokladpudding med hallon och grädde. Blev mycket prat och hejjande på Drott. Sen var det dags för Candies promenad, har alltid en promenad med henne minst en timme vid havet när jag är i Halmstad. Saknar verkligen det i Lund. Söndagkvällen spenderades med att träffa Fia och Heidi :) Där blev det pizza,godis,läsk, film och en massa mys med valparna. Var verkligen kul att se Heidi igen, saknat dig gumman!

Idag blir det intervju med arbetsterapeuten som jag praktiserade hos, sedan plugg och träning.

Imorgon sticker jag tillbaka till Lund!

Jaha, detvar nog allt.

-Sabina-

RSS 2.0