mee like!

Imorgon bär det äntligen av hemåt! Blir även tidigare än först tänkt. Har föreläsning hela dagen imorgon til 16, men känner mig verkligen inte motiverad till det så blir bara en halv dag. Skjutsen kommer redan halv ett och sedan blir det Jullov. Fast bilen ska först ner mot Malmö för shopping på Ilvan. Niice :)

Så nu behöver jag packa färdigt och sedan bege mig mot sängen som är 2 meter ifrån mig:)

-Sabina-

home..

Trött och irriterad är jag just nu. Precis hemkommen från möte med kommunen, angående plantider under försäsongen. Jag och Johan var ju iaf absolut yngst, medelålder på sådär 50+. Även så var jag den enda tjejen. Menmen..som vanligt blir vår förening minst prioriterad trots att de skaa gå efter prioriteringslista där vi ligger före många lag i Lund. Fick iaf fall fram vad vi ville ha sagt och ett försök på att flytta andra lag så att vi iaf kan få en tid till på konstgräset. Men ibland kändes det verkligen som man högg i en sten. Så får väl se vad herr kommun kommer fram till nu innan Jul. Hoppas och håller tummarna för att slippa gruset! Tyvärr står den sena tiden kvar, 21.00-22.30 är ju inte direkt rolig, men så är det här!

Jag är även otroligt skoltrött just nu och vill egentligen bara gräva ner mig i täcket hemma i Halmstad och glömma hela höstens plugg. Snart är man den sista som lämnar Lund :(



 

-Sabina-


fjärde advent

Fjärde advent och julen närmar sig med storsteg! Sitter fortfarande i min lägenhet i Lund och kommer inte hem för julfirande förrän den 22. Sista föreläsningen slutar 16.00 och sen hämtar pappa och brossan upp mig! Känns som man verkligen kommer vara den sista som lämnar Lund för julen och kommer vara den första tillbaka.

Heidi, Fia och Janne var precis på besök med pizza, cola och massa snack! Är alltid underbart och träffa er och snart ses vi igen :) Men känns väldigt tomt nu när de åkte, ännu några som åker hemåt.

Men ikväll ska jag trösta mig genom att umgås med de som är kvar i Lund, Lina & Tessan :) Blir först handboll, sedan film och mys. :)

Igår var det fest hos Hanna och som vanligt hade vi en underbart trevlig utekväll! Vaknade faktiskt upp utan att vara bakfull, hoppas på att det var promenadens förtjänst. (eller kanske resorb) Mer sådana kvällar! :)






-Sabina-

Train

Åååh kan inte sluta lyssna på de!

 

-Sabina-


jaa!

Söndagen den 16 Januari åker jag till Teneriffa! :)



-Sabina-

röda veckan...

Fredagkväll och kvällen skulle egentligen blivit en bra kväll. Men dagen och kvällen har istället spenderats ensam i lägenheten på grund av den här jäkla lingonveckavärk!! Saken blir inte bättre heller av att man inte har några värktabletter. Men men går bara att göra kvällen bättre med en vetepåse på magen och mysa framför tvn.

Även underbara låtar går att trösta sig med! När ska man få se Train, Goo goo Dolls, Augustana eller Lifehouse live? Det hade varit den bästa julklappen eller presenten ever!

Bra album!



underbar låt i album:


-Sabina-

-7

-7 grader och ikväll ska det spelas träningsmatch. Hoppas inte det blir kallare, vill icke frysa om tårna:) Men först är det skolan i 3 timmar och idag ska det göras ortoser!

Annars är jag väldigt skoltrött, längtar till Jul även fast man måste plugga då också!

-Sabina-

9 december

Ännu en tenta är gjord! Och det kändes bra :)

Klart
:(Denna kurs=termin 3)
3 salstentor
2 hemtentor
3 seminarium
6 basgruppsredovisningar
2 inlämningar

Kvar: (samma kurs)
1 praktisk/muntlig tenta
1 inlämning
1 basgruppsredovisning
4 seminarium

inte mycket kvar nu tills termin 3 är avklarad :)

-Sabina-

dysartri

Tentaplugg, tentaplugg...så tråkigt!! Ännu en stor tenta på gång, Neurologi. afasi,apraxi,ataksi,dysfoni,dystoni,dysartri.....allt börjar på a eller dys..

Pluggandet blir inte bättre av att man är trött efter helgens bravad. Var student SM i göteborg och en brons medalj kammades hem. Var sjukt kul!! Var även på Liseberg på fredagen med Björn och vann där stjärnvinst och andra vinst, så fick även släpa hem 2 kg choklad :) Skumtomtarna fick Lina! Fick även en underbar gåva, ett par mörklila converse, sjuuukt fina! Precis vad jag ville ha :)

Så nu är det bara att lägga huvudet i böckerna och få den här dumma tentan gjord! Sen kan man blicka framåt för cupen med OIS till helgen och såklart julbak med mormor :)

-Sabina-

RSS 2.0