I will lead you home..

Det är inte var dag som man behöver sätta på lamporna på cykeln när man cyklar hem från skolan. Idag var en sådan dag! Satt i skolan med Hanna och kodade intervjuer och tog ut det relevanta från alla intervjuer till vårt syfte. Efter 6 timmar var man otroligt trött på det, men man fortsatte! Imorgon är det sista dagen på den här kursen, då ska jag ta tåget till Malmö och koda vidare med Hanna. Sedan ska preliminära kandidatuppsatsen in, bakgrund, metod, syfte, prel.resultat ska examineras.

Helt sjukt egentligen, jag gör verkligen det sista av min utbildning. Jag har imorgon gjort 135 hp och har bara 45 hp kvar! Jag har läst..ja jag vet inte hur många kurser egentligen, men har bara 4 kvar. Sedan blir jag leg.arbetsterapeut.

Det får min hjärna att gå i högvarv, högvarv eftersom jag vet inte vart jag vill ta vägen. I Januari/februari måste jag bestämma mig. Då ska arbeten sökas och mitt liv ska börja formas...Hem till familj, stanna hos vänner eller påbörja nytt liv??? Usch..vill inte tänka....

När hjärnan går på högvarv, då är jag glad att jag har två ben. Två ben som tar mig ut från lägenheten och springandes iväg ut i naturen...

I will lead you home..

 

-Sabina-


Kommentarer
Postat av: Heidi

sweet music to my ear! darling, du behöver inte bestämma dig nu! vet du vad! gör en lista (jag-älskar-listor.heidi) men det kanske hjälper´dig, så som det hjälper mig. listan får bara innehålla saker som du faktiskt vill hela vägen ifrån magen! INGET ANNAT!

2011-11-08 @ 21:14:03
URL: http://hajdan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0