Tillbaka igen..

Tillbaka i Lund och här är det lite vitt på marken, bara lite och mer kommer det nog inte bli här nere i Skåne. Fast man vet ju aldrig.

Helgen i Halmstad blev mysig och mycket tid tillsammans med familjen. Julbordet var gott och efterlängtatJ Lördagen var det dop för lilla Felicia och hon skötte sig imponerande bra. Fullt hus hemma hos morbror och moster efter där Einar har börjat tycka om pussar i mängder, och det säger man ju inte nej till! Ska under julhelgen innan han åker till Norge ta en heldag tillsammans med honom, funderar på att åka skridskor på stora torg och sedan hem och baka eller göra figurer med trolldeg eller liknande..Får fundera mer på det sen!
På kvällen åkte jag hem till mormor och morfar för att prata med de och titta på deras renoverade badrum, mycket fint och bra till framtiden så att de kan åldras i hemmet! Som blivande arbetsterapeut fick man ju se om en rullstol kunde komma in och ut genom badrummet och det gick galant, kommer inte bli några problem där inte. Mormor hon kan mycket hon om allt, vad skulle man göra utan henne?

Veckan blir mycket plugg och lite julfirande tillsammans på skolan! Snart är det uppehåll, ska bli så underbart, dock blir det inte så mycket vilande för min del eftersom jag ska jobba och plugga under hela julen, men att bara slippa laga mat med mera kommer bli sköntJ

-Sabina-

Stolt fader Linus längst bak.I soffan från vä. farmor Katrin,gammelfarmor Britt(Linus mormor),gammelfarmor Barbro(linus farmor) och farfar Tomas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0