ser det snöar...

Till er som säger att snön inte lägger sig här i Lund!



Sen är det en annan femma att det kommer försvinna säkert imorgon, men de skottar faktiskt  gatorna;) haha

svågetorp..

En eftermiddag/kväll tillsammans med Hanna, Lisa och Emma ger en mycket härliga skratt!

2 mjukglass för 5 kr är inte fel:)

-Sabina-

Tillbaka igen..

Tillbaka i Lund och här är det lite vitt på marken, bara lite och mer kommer det nog inte bli här nere i Skåne. Fast man vet ju aldrig.

Helgen i Halmstad blev mysig och mycket tid tillsammans med familjen. Julbordet var gott och efterlängtatJ Lördagen var det dop för lilla Felicia och hon skötte sig imponerande bra. Fullt hus hemma hos morbror och moster efter där Einar har börjat tycka om pussar i mängder, och det säger man ju inte nej till! Ska under julhelgen innan han åker till Norge ta en heldag tillsammans med honom, funderar på att åka skridskor på stora torg och sedan hem och baka eller göra figurer med trolldeg eller liknande..Får fundera mer på det sen!
På kvällen åkte jag hem till mormor och morfar för att prata med de och titta på deras renoverade badrum, mycket fint och bra till framtiden så att de kan åldras i hemmet! Som blivande arbetsterapeut fick man ju se om en rullstol kunde komma in och ut genom badrummet och det gick galant, kommer inte bli några problem där inte. Mormor hon kan mycket hon om allt, vad skulle man göra utan henne?

Veckan blir mycket plugg och lite julfirande tillsammans på skolan! Snart är det uppehåll, ska bli så underbart, dock blir det inte så mycket vilande för min del eftersom jag ska jobba och plugga under hela julen, men att bara slippa laga mat med mera kommer bli sköntJ

-Sabina-

Stolt fader Linus längst bak.I soffan från vä. farmor Katrin,gammelfarmor Britt(Linus mormor),gammelfarmor Barbro(linus farmor) och farfar Tomas.


Julbord och dop..

har varit duktig idag och städat överallt i lgh och tvättat kläder. Och nu blir det dags för plugg igen!  känner mig lite konstig idag,illamående och ont i huvudet..kanske för mycket plugg och stressande..men vad gör man!

Imorgon kommer pappa och hämtar mig..vi kör direkt till julbord i Halmstad och sedan på lördag blir det dop:)

den här söta lilla filuren ska få sitt namn.älskar denna bild:)



och får inte glömma att Einar blir Farbror Einar;)


-Sabina-

Dessa tider..

1.

2.


3.


4.


Haha.Saknar er och våra tider tillsammans. Grattis Kaninen till antagningen:)

-Sabina-

9 timmar...

9 timmar i skolan idag, this kills me!!! Först höll vi på med ett av våra seminarium som vi har på fredag om skolmiljö..vi har gjort en tredimensionell modell på hur vi vill ha skolgården..vi har gjort en motorikbana med mycket växlighet som vi hoppas kommer nå fram hos betygsättarna. Mycket jobb har legat bakom som vi hoppas kommer bli godkänt.

Efter gruppen var det ännu en gång dags för möte med blivande faddrar för vt 10. Gjorde klart schemat för nollorna och vi At ska fixa två utekvällar med pubrundor, utgång på nation och en kväll med annorlunda tårtbak. Så nästa vecka ska vi fixa förköpsbiljetter hos nationer så att vi inte ska stå i kö och förvarna de att 100 sjuksköterskor och arbetsterapeuter kommer just till de!

Ser fram emot Fredag då pappa kommer och kör mig hem till Halmstad, då ska man först  på julbord på fredagen och dop på lördag för mitt söta underbara kusinbarn Felicia:)

Lite av vår vackra modell..


Som jag hade dig förut..

Lars Winnerbäck ft. Melissa Horn -Som jag hade dig förut

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut..


trött

En underbar helg med HNFF i gbg är svaret!
En bronsmedalj,ett nytt smeknamn(som aldrig kommer nå Halmstadtrakten om jag får välja!), med i radiogbg, som jag tror kommer sändas på onsdag i sporten var vad jag fick!

Men nu efter denna helg är jag väldigt trött, känner att jag börjar få panik över hur mycket plugg man har kvar innan kursen är slut..tre seminarium, en redovisning/diskussion, anatomi salstenta och en muntlig tenta om utvecklingspsykologi...usch säger jag bara...:S:S

-Sabina-

Vackert..


nya tider!

Jajjemän så var den förändringen avklarad! Sabina har en ny frilla och bra blev det också..dock väldigt ovant med kort hår och kommer säkert få problem när det ska göras frisyrer, men så mycket skööönare! :)

Ikväll är jag bjuden på glögg och förhoppningsvis julgodis hos Lina:)

-Sabina-

RSS 2.0