ingen vila...

Ingen rast ingen vila idag inte. Varit en väldigt lång och händelserik dag. Vaknade 07.00 för att bege mig till skolan 8.00 för att opponera och få oponering av vår kandidat. Efter 7 timmars lyssnade av kritiskt granskande av 4 uppsatser tog jag sedan bil hem för att snabbt käka middag på tio minuter.

Sedan blev det kurs med Skåneboll i hela tre timmar, som iofs var rätt intressant. Men lite långdraget med för mycket övningar. För er som inte vet så ska jag vara instruktör för flickor födda 99 i Skåne. Ska bli kul :)

Nu blir det sömn för att sedan sitta hela dagen imorgon och göra ändringar på kandidaten, fredag ska den in för examination :)


Nice att kunna ha på sig Conversen igen!

-Sabina-

Hej då...

Jag sa Hej, du sa Hej då.


I'm finally broken, falling too far.
Burned up in pieces from chasing your stars.


-Sabina-


NeedtoBreathe

Det finns inget bättre!! You save me.



 

-Sabina-


I väntan på tåget

Ibland blir man bara för trött på tågtrafiken. Först var mitt tåg en halvtimme försent pga att en båt skulle pressa sig under Öresundsbron, jaja tänkte jag och tog mig en liten runda på stan. Hoppar sedan på tåget och med förhoppningen att jag iaf kommer hem lite senare...men nejnej, då när jag väl sitter på tåget och det börjar rulla säger de att Helsingborg är sista stoppet. Så nu sitter jag här i hamnen och väntar, ännu en gång! En sak som är positiv i det här är ju iaf fina Helsingborg som bjuder på underbart väder :)


Vän

Dagen har bestått av (ca) 9 timmars plugg och äntligen börjar vi se ljuset mot slutet av den här kandidaten!!! En fotbollsträning senare ligger jag här nu trött som tusan och försöker hitta motivation till ännu en pluggdag imorgon. Tack gode gud att en hemvistelse till helgen närmar sig..

En fråga som jag ställer mig ofta nu för tiden...håller jag på att tappa en av mina bästa vänner? Jag önskar av hela mitt hjärta att det inte är så.

-Sabina-


Tisdag

God morgon!
Det är tisdag och som vanligt ska jag och Hanna sitta med kandidaten heeeela dagen. Eller nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och tänkte faktiskt ta mig en liten promenad innan hjärnan ska användas.

Dagarna har annars gått undan med både fotboll,plugg,fest och en massa mys. Dags att ta nya tag!

Är det nu jag ska erkänna för mig själv att det verkligen är över? :(

-Sabina-


hallååå

Hej Lina och Frida!

Hur mår ni efter den goda fruktsalladen (+kladdkaka)? Jag mår mycket bra, vilken god kladdkaka du hittade i frysen Lina och gratis var den också, det var inte illa! Tack Tack...

Nä om man ska återgå till det normala!

Nu är jag tillbaka i kalla Sverige igen efter en underbar varm vecka på Tenerife. Det blev lite sådär spontant av mig, Hanna och Emma som beställde resan två dagar innan avgång. Veckan som var där bestod av solning, avslappning, shopping, utflykter, restaurangbesök, vin, träningspass, mys, skratt och tro det eller ej men minst 4 timmar plugg varje dag. Var även underbart att träffa mormor, Sune och Candie igen och bara få spendera lite tid med de. De är verkligen guldvärda mina morföräldrar, omtänksamma, glada, spontana,snälla, roliga, gulliga är bara några av de ord man får höra om de och hur de verkligen är! Nu är mina batterier laddade igen och sista veckorna med kandidaten kommer att gå undan ;)

En glad nyhet som hände när jag väl var borta är att jag spikade min sommar. Redan måndagmorgon, eller ja tisdag bestämde jag väl mig helt för att ta jobbet i Hbg och det var det som jag verkligen kände att jag ville ha. Eller ja, helst skulle jag vilja arbeta på ett rehabilteringscenter, men man får ju ta det som finns och det blir nog en bra början.  Så en sommar i Skåne/Halland blir det. Känns bra faktiskt!


Efter ett samtal med underbara Liis som egentligen skulle vara i en kvart, blev till hela en timme är jag nu trött och tänkte sova. Nya tag med kandidaten gäller imorgon!

Här är några bilder, men kommer mer en annan dag...



-Sabina-

RSS 2.0