Det blir inte bättre..

..än såhär...sommaren har börjat i Halmstad och bloggen ligger lite på lä. Men lovar att uppdatera när jag har tid. Tid som den här dagen.

Idag är jag ledig och då måste man passa på att göra lite ärenden. Mitt körkort blev stulet för 2 veckor sedan när jag var på Club Monday i Tylö. Hatar den här ligan som finns här i Halmstad. På vintern är de på Mårtensson och på sommaren vistas de i Tylösand. Det går inte att ha väska på sig för då tar de antingen plånbok eller mobil. Jag har råkat ut för det 3 ggr. Så nu måste jag in till stan och ta ett nytt kort. Det gör iofs inte mig så mycket eftersom jag såg hemsk ut på körkortet som togs för några år sedan nu.

Annars leker livet här hemma hemma som jag kallar Halmstad. I helgen var min vänner Emma och Hanna här på besök. De fick se stan, äta våfflor på Hallandsgården(galgberget), festa, sola på tylö, äta den bästa glassen(möllegård såklart!), cykla runt, träffa grannar, vänner och familj och dricka en massa vin tsm med mig :) det blev en underbar helg med sol som egentligen inte skulle komma :)

Älskar mina vänner, jag älskar min familj och jag älskar sommaren för då kan jag umgås med mina vänner och familj!

Är förälskad i den här klockan....



Och nu är den min! :)


-Sabina-

RSS 2.0